Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Słaba kolacja była czy Agatka taka głodna [emoji4]Ja dzisiaj wstałam tak głodna, że wylezec nie moglam[emoji5]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słaba kolacja była czy Agatka taka głodna [emoji4]Ja dzisiaj wstałam tak głodna, że wylezec nie moglam[emoji5]
Dokładnie ale lepiej nie ryzykować przynajmniej teraz gdzie jeszcze do porodu mamy trochę czasuPo za tym że robi się to z rękoma uniesionymi do góry i wszystko się naciaga i może macica się stawiać, a drugie że staje się na drabince czy czymś tam no i może spaść to chyba nic[emoji4] ale np moja mama wszystko wysprzatala w domu, okna itd bo chciała urodzić a i tak 6 dni po terminie dopiero zaczęła się akcja porodowa także wszystko zależy od ciąży i organizmu myślę
Ja mam na 7 maja spotkanie w szpitalu już umówione a położnej mieć nie będę bo już wszystkie zajęte...[emoji4]
Oo kolacja była sporaSłaba kolacja była czy Agatka taka głodna [emoji4]
No nie ma co [emoji4]Dokładnie ale lepiej nie ryzykować przynajmniej teraz gdzie jeszcze do porodu mamy trochę czasu [emoji5]
Ale mama przyleci także to Ona będzie nasza położna [emoji4] [emoji1]Ja Musze zamowic spotkanie online
No to czyli prawda co mowila moja ginko w grudbiu
Zamawiaj bo coezko znalezc[emoji85]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Haha ok [emoji1] byle po porodzie też lubiła tyle wcinac[emoji4]Oo kolacja była spora[emoji5]chyba Agatka coraz bardziej głodna[emoji5]
No jak się wyda za bratem i za mama to pewnie będzieHaha ok [emoji1] byle po porodzie też lubiła tyle wcinac[emoji4]
Pochwal się koniecznie sukienką![]()
A ja nie lubię... Nie lubię jak ktoś mnie czesze, nie znoszę farb itd... W sumie ostatnio się farbowałam u fryzjera przed swoim ślubem...
Od tego czasu tylko ziołowe, w kolorze prawie jak mój naturalny, żeby siwych nie mieć....
Jestem jednak leń [emoji23]
Ja w ogole uwielbiam jak ktos mi cos robi z wlosami[emoji3] Nawet jak mloda troche poszarpie[emoji3]
Witam się i uciekam ż palma do kościołaDobrej niedzieli! ....u mnie piękne słońce
![]()