reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To jA o 6[emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie zaskoczyła zmiana czasu. Usypiałam młodego i tak patrzę... prawie 2:00 a on nie chce zasnąć, w końcu przysnął, a tu na zegarze 3:08 i zdziwienie, bo przecież nie pamiętam, żebym spała... Dopiero po chwili skojarzyłam, że mi się zegar przestawił.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też narazie nie, nie wysiedze w kościele bo potem wszystko boli. Ze święconka pójdziemy żeby chociaż trochę poczuc te Święta
No ja zapytam lekarki czy mogłabym właśnie chociaż na swieconke iść [emoji4] bo też chciałabym chociaż troszkę te święta poczuć mimo że będą leżące i pewnie sami je spędzimy, ale za to w przyszłym roku już mały będzie z nami i pójdziemy w trójkę [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie zaskoczyła zmiana czasu. Usypiałam młodego i tak patrzę... prawie 2:00 a on nie chce zasnąć, w końcu przysnął, a tu na zegarze 3:08 i zdziwienie, bo przecież nie pamiętam, żebym spała... Dopiero po chwili skojarzyłam, że mi się zegar przestawił.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahahah to musiałaś mieć faktycznie niezłą zagadkę, nie wiem czy bym to szybko ogarnęła z moim mózgiem ciążowym i to w środku nocy :D

No ja zapytam lekarki czy mogłabym właśnie chociaż na swieconke iść [emoji4] bo też chciałabym chociaż troszkę te święta poczuć mimo że będą leżące i pewnie sami je spędzimy, ale za to w przyszłym roku już mały będzie z nami i pójdziemy w trójkę [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

No właśnie, za rok będzie super, więc jak Ci czasami smutno to pamiętaj że tak naprawde te 3 mce to nic w porównaniu z resztą życia :D Wow, patetycznie mi wyszło ale taka prawda! :)

Co do jedzenia- Fran jadł wszystko do 3 r.ż, tzn warzywa owoce itp normalnie a teraz.... zmuszenie go do warzyw, owoców jest wyczynem... masakra i do dzisiaj nie mam pojęcia co miało na to wpływ...

Hahahah to musiałaś mieć faktycznie niezłą zagadkę, nie wiem czy bym to szybko ogarnęła z moim mózgiem ciążowym i to w środku nocy :D

No właśnie, za rok będzie super, więc jak Ci czasami smutno to pamiętaj że tak naprawde te 3 mce to nic w porównaniu z resztą życia :D Wow, patetycznie mi wyszło ale taka prawda! :)

Co do jedzenia- Fran jadł wszystko do 3 r.ż, tzn warzywa owoce itp normalnie a teraz.... zmuszenie go do warzyw, owoców jest wyczynem... masakra i do dzisiaj nie mam pojęcia co miało na to wpływ...
Oczywiście mały skarb jest tego wart[emoji7]

Dzień dobry...!

...obudziłam się jako PIERWSZA! Fran śpi, rodzice śpią... :o Dobrze, że chociaż część Was nie śpi :D

PAMIĘTACIE O ZMIANIE CZASU? :)

Kochana, bardzo chętnie- jak tylko kupię :) Jest baaaardzo prosta, taka elegancka bardziej. Ma długi, luźy rękaw, z pęknięciem wzdłuż, więc idealna na cieplejsze i chłodniejsze dni, poza tym po figurze, do kolana- ale nie obcisła, więc nawet nei widać jakoś specjalnie że jestem w ciąży :)

Nie lubisz ogólnie siedzieć tyle godz. czy w ogóle nie lubisz jak ktoś obcy coś robi Ci z włosami? Ja z moim fryzjerem znam się od swojego ślubu no i związek z nim przetrwał a małżeństwo nie ;)

@oliwka_11, Ty imprezowiczko! :D Czytałam Twoje posty i zastanawiałam się co ty robisz na forum tak późno w nocy :D ale już wszystko jasne :) Fajną mieliście rodzinną bibę :D CIekawe do której pośpicie :D

Jesteś pieszczochem! :) Ale ja właśnie odpadam jak ktoś przy myciu masuje mi skórę głowy... mmmmm....
Ja juz wcinam sniadanie a cala reszta jeszcze chrapie.....dzieciaki jak zabite. d tylko wstal napic sie lodowatej coli.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

O jejku czyli imprezy nie dla Filipka [emoji4]

Oby nie wdal sie w tatusia..... Ja imprezowa bylam i dzieciaki sa. Za to tatus tak pol na pol jak procenty buzuja wtedy nogi go rwa do tanca.

Wiosna za oknem u moich rodziców :)

1521964754-411e2b393aee8b27-aaaaaa.jpeg

W ogóle rodzice maja super bo to co widzicie to mały ogród zoologiczny, wiec Franek miał długo wrażenie ze dziadkowie prowadzą zoo [emoji23][emoji23][emoji23]

Oj tak masz racje swieta z dzieckiem sa cudowne.(ja to nie wiem jak to logistycznie ogarne) ale u ciebie 1 swieta z maluszkiem na boze narodzenie po drodze.....cos cudownego cie czeka.

reklama
Wiosna za oknem u moich rodziców :)

1521964754-411e2b393aee8b27-aaaaaa.jpeg

W ogóle rodzice maja super bo to co widzicie to mały ogród zoologiczny, wiec Franek miał długo wrażenie ze dziadkowie prowadzą zoo [emoji23][emoji23][emoji23]

Super,u mnie dzis tez tak slonecznie. Az sie chce wyjsc z domu ,chyba altane trzeba odfoliowac i moze grilla napalic na obiad. O to jest mysl.

Do góry