reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

:) moim zdaniem dzieci powinny rodzić się w okolicy roczku. Oczywiście będę się cieszyć z maleństwa, ale wiem, że na pierwszy okres potrzebuję planuna przetrwanie.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
ja 3 pierwsze lata od urodzenia opiekowałam się corką brata. nauczyłam się wszystkiego przy niej i nie moge doczekać sie Alicji, żeby wrocic do tego wszystkiego. wziąć jak piorko w ramiona <3

reklama
To bedzie najlepsza polozna[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Taak[emoji4] [emoji4] [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

To idziemy Kochana razem bo ja jednak też idę we wtorek bo wypłatę dostaje jutro a może być na koncie dopiero ok 12h a to juz za późno :) bo na glukoze trzeba iść koło 7 bo jednak dwie h się siedzi :) a co do faceta widać, że żałuję skoro teraz wydzwania i pisze, ale nic mu się nie stanie jak chwilę i on pocierpi skoro wczoraj Ciebie zdenerwowal :) więcej tak nie zrobi jak mu w pięty pojdzie

f2w39n7303c24ozn.png

kiedys tak robil. w ciazy przestał pić, (brzmi jak bym gadala o alkoholiku:D) pić, że w weekend z kolegami po pracy. a wczoraj znowu coś mu sie rzuciło na mozg. rozumiem , napić się, posiedzieć, pogadać. bo tez lubiłam sie spotkac z kolezankami na piwo po calym tygodniu pracy. ale zawsze bylam trzezwa, tel przy tylku i nigdy sie nie martwil..
To fajnie, ze razem :) 7:00 prosze być w kontakcie w takim razie :D

reklama
Do góry