kinga30
Fanka BB :)
Na moim tel są tylko dwa rodzaje smutna minka i uśmiechnięta więc mam małe pole popisuJak piszesz na telefonie to zalezy od telefonu.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Na moim tel są tylko dwa rodzaje smutna minka i uśmiechnięta więc mam małe pole popisuJak piszesz na telefonie to zalezy od telefonu.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
I Kacperka w którym tygodniu urodziłas?Z Kacprem też miałam takie wrażenie żebym tylko doszla do 37 tygodnia. Z Marysią czułam, że mam czas ale z nią to nic mnie nie bolało do dnia porodu![]()
No to chyba tak ma być [emoji4]Tez tak mam i chwilami sie zastanawiam nawet czy to nie wody. Ale ostatnio na wizycie lekarz sprawdzal ilosc wod i bylo ok.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
@taycia masz termin w moje imieniny![]()

No dobra wybaczam[emoji39]Nie chcem, ale muszemnie mam innego wyjścia a nie chce brać z konta a oprócz krzywej muszę zrobić toxo, morfologie, mocz
![]()
Fajnie, ze masz z glowy[emoji5]Hej ja już po glukozie ,przeżyłam ale głową mnie boli , wyniki odbiorę dopiero jutro bo zapomniałam powiedzieć że chce online ...
Sterydy są ok mnie też podawali w pierwszej ciąży i teraz pewnie tez
35 a 3 dni przed miałam jeszcze szyjkę zamknięta tylko skurcze mnie meczyly. I przez 3 dni się tak rozbujaly że jak pojechałam to już rozwarcie było i zatrzymać nie mogli. A dzień przed tą wizyta byłam na spacerze i moja sąsiadka mnie widziała i mówi, Kinga gdzie ty idziesz przeciez ty wyglądasz jak byś zaraz miała urodzić. I faktycznie brzuch mi sie obniżył chyba z 2 tygodnie przed żadnej zadyszki oprócz tych skurczy czułam się najlepiej od początku ciąży ale wtedy nie kojarzyłam myslalam, że jeszcze pochodzę trochęI Kacperka w którym tygodniu urodziłas?
Haha, widze, ze nie jestem jedyna. Ja to bym chciala od razu dwulatka[emoji6]moim zdaniem dzieci powinny rodzić się w okolicy roczku. Oczywiście będę się cieszyć z maleństwa, ale wiem, że na pierwszy okres potrzebuję planuna przetrwanie.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze to niestety nie dla Ciebie poruszanie sie[emoji53] Odpoczywaj kochana!Odpoczywam jak się trochę poruszam to już czuję brzuch twardy:/