reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

I jak sobie radził? I ile wazyl? :*
3060 z oddychaniem nie było problemu, a sterydów nie dostaliśmy. Musiał być tylko dogrzewany bo nie mógł utrzymać temperatury na początku ale po 3 dniach załapał o co chodzi wyszliśmy po 5 do domu. odruch ssania miał lepszy niż Marysia o czasie ☺️ żółtaczkę mieliśmy długo 7 tygodni ale Marysia 40 tydz a tez była 3. Przepuklinę pępkowa ale szybko się wciagla. Dysplazja jednego bioderka ale to może być dziedziczne bo ja mialam oby dwóch, tylko Kacpra szeroko pieluchowalismy do 3 miesięcy i było dobrze ja byłam w poduszce frejki do 9 miesięcy. No i wnm i asymetria potem wyszły trochę zaburzenia Si i na 2 latka jeszcze mieliśmy odruch przetrwały Babinskiego

reklama
Nie nadrobie Was w tym momencie[emoji3][emoji3]szok jaka produkcja.
Wlasnie wrocilam ze spaceru i zauważyłam ze brzuch jak chodzę to mam twardy a wystarczy że usiade i mieknie. Dziwne. Nie boli ani nic tylko robi sie taki ciezki i twardy. Przewalilam stos książek i nic nie znalazlam oprocz standardowo o stawianiu sie brzucha. Magnez juz biore, no spy nie bo nic mnie nie boli. Chyba jutro dla sqietego spokoju zadzwonie do.gina. aż mnie to samą dziwi. Fakt, ze mam spory brzuch i więzadła dostają w kość no ale aż tak??? A co smieszne jak stoję i np gotuję to jest ok. Ma tak ktoras? Nie spotkałam sie jeszcze z czyms takim.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie nadrobie Was w tym momencie[emoji3][emoji3]szok jaka produkcja.
Wlasnie wrocilam ze spaceru i zauważyłam ze brzuch jak chodzę to mam twardy a wystarczy że usiade i mieknie. Dziwne. Nie boli ani nic tylko robi sie taki ciezki i twardy. Przewalilam stos książek i nic nie znalazlam oprocz standardowo o stawianiu sie brzucha. Magnez juz biore, no spy nie bo nic mnie nie boli. Chyba jutro dla sqietego spokoju zadzwonie do.gina. aż mnie to samą dziwi. Fakt, ze mam spory brzuch i więzadła dostają w kość no ale aż tak??? A co smieszne jak stoję i np gotuję to jest ok. Ma tak ktoras? Nie spotkałam sie jeszcze z czyms takim.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie pisalam, że mi po spacerze mocno twardniał. Ja biorę nospe i magnez. I mnie jeszcze mocno w pochwie kłuło jak by mi ktoś szpile wsadzal

3060 z oddychaniem nie było problemu, a sterydów nie dostaliśmy. Musiał być tylko dogrzewany bo nie mógł utrzymać temperatury na początku ale po 3 dniach załapał o co chodzi wyszliśmy po 5 do domu. odruch ssania miał lepszy niż Marysia o czasie ☺️ żółtaczkę mieliśmy długo 7 tygodni ale Marysia 40 tydz a tez była 3. Przepuklinę pępkowa ale szybko się wciagla. Dysplazja jednego bioderka ale to może być dziedziczne bo ja mialam oby dwóch, tylko Kacpra szeroko pieluchowalismy do 3 miesięcy i było dobrze ja byłam w poduszce frejki do 9 miesięcy. No i wnm i asymetria potem wyszły trochę zaburzenia Si i na 2 latka jeszcze mieliśmy odruch przetrwały Babinskiego
Rozumiem no to dobrze super sobie poradził właśnie ja chciała bym być juz w 30 tygodniu troszkę bym była już spokojniejsza bo dzieciątko juz wtedy większe

reklama
Do góry