reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A w pogodzie znowu zmiana juz w Swieta chlodno zapowiadają
No tak cos czulam, ze zbyt pieknie z tym ciepelkiem[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
O to nie ma co panikowac tylko popytac lekarza. A najlepiej nich Ci sprawdzi ile masz wod[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Tak tak koniecznie ja o to będę męczyć w ogóle niech mnie przebada od a do z bo ja się znów jakoś tak dziwnie czuje znów jakby mam mniejszy brzuch , znów takie jakieś oplawy ... mam nadzieję , że z szyjka wszystko oki bo ostatnio to nic dobrego niezwiastowalo:/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

To może go oświec ze coś takiego istnieje [emoji1] chociaż mój czasami obraca różne sytuacje i zwala na moje " ciążowe humorki "właśnie a nie jego jakieś widzi mi się [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Czytalam mu nawet ostatnio fragment artykulu w gazecie na ten temat. Ja juz nie wiem czy on nie rozumie czy az tak nie potrafi tego okazac[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Skurcze [emoji22]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Trzymaj się :( i pisz nam w miarę na bieżąco co u u Was..
Ja się do swojego też nie odzywam. Poczekam aż do niego dotrze że pewne sprawy to nie moje "ciążowe humorki"[emoji55]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się nie odzywam cały dzień. Napisał , zebym zadzwoniła. Że opijali mała.
Tyle , że nie chodzi mi o to , że się napił z kolegami. Tylko o to , że cały dzień mnie olewał bo pił. Ciężko smsa napisać ? Eh. Faceci. Niech sobie siedzi z kolegami całą niedzielę.i jutro w pracy tez..
A twój co wymyślił ?:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry