redferrari
Fanka BB :)
narobiłam obiadu na 3 dni i znów się okazało, że za dobre i m pochłonął z radością całość - bo przecież był głodny - też tak macie? Chyba coś muszę przesolić żeby na 2 dni stykło 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No zebys wiedzialaKozwa jak nie urok to sraczkaa nie mozesz go wyslac do rodzicow czy tesciow zeby go od siebie odizolowac??
Skad ja to znam narobisz sie narobisz z mysla ze bedzie na dluzej i otwierasz lodowke a tam pustkanarobiłam obiadu na 3 dni i znów się okazało, że za dobre i m pochłonął z radością całość - bo przecież był głodny - też tak macie? Chyba coś muszę przesolić żeby na 2 dni stykło![]()
narobiłam obiadu na 3 dni i znów się okazało, że za dobre i m pochłonął z radością całość - bo przecież był głodny - też tak macie? Chyba coś muszę przesolić żeby na 2 dni stykło![]()
narobiłam obiadu na 3 dni i znów się okazało, że za dobre i m pochłonął z radością całość - bo przecież był głodny - też tak macie? Chyba coś muszę przesolić żeby na 2 dni stykło![]()
po co wekować jak on od ręki zje na świeżo? Ja mam ten problemJa większa ilość obiadu np zupy "wakuje"potem mój mąż jak ma ochotę to otwiera słoik, podgrzewa i ma. A mnie jak się nie chce gotować lub nie mam czasu to brak wyrzutów sumienia, gdyż w lodówce od wyboru do koloru
Ja tak mam tylko ze to ja taka zarta i ja wyzeram.Robie tyle podejsc jak dobre az wykoncze [emoji4]narobiłam obiadu na 3 dni i znów się okazało, że za dobre i m pochłonął z radością całość - bo przecież był głodny - też tak macie? Chyba coś muszę przesolić żeby na 2 dni stykło![]()
A jak sie wekuje?Ja większa ilość obiadu np zupy "wakuje"potem mój mąż jak ma ochotę to otwiera słoik, podgrzewa i ma. A mnie jak się nie chce gotować lub nie mam czasu to brak wyrzutów sumienia, gdyż w lodówce od wyboru do koloru
A jak sie wekuje?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom