Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No wierzę , ale teraz musisz o was myśleć i za parę dni wrócisz do domku [emoji4]Ale za córcia tęsknię i Mężusiem.
![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No wierzę , ale teraz musisz o was myśleć i za parę dni wrócisz do domku [emoji4]Ale za córcia tęsknię i Mężusiem.
![]()
Mam nadzieje ze nie bd często ladowala[emoji1]No wierzę , ale teraz musisz o was myśleć i za parę dni wrócisz do domku [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie mi tez tak bada. I tak wlasnie wychwycil, ze sie skraca i wtedy zrobil usg dla dokladnego pomiaru.Mi za pierwszym razem mierzyl dopochwowo usg a później dwa razy palcem w pochwie i ręka na brzuchu (jednocześnie) , ale następnym razem poproszę przez usg bo już dwie wizyty mi robił tylko recznie
![]()
No mój stwierdził, że szyjka jest ok po tym badaniu a podczas dopochwowego koło 15tc miała aż 5cm więc długa byłaNo wlasnie mi tez tak bada. I tak wlasnie wychwycil, ze sie skraca i wtedy zrobil usg dla dokladnego pomiaru.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
A kto Cię przyjmowal?W Słupsku na oddziale jesteś???Mam nadzieje ze nie bd często ladowala[emoji1]
![]()
to co ten moj lekarz wyczynia ...Mi badalo szyjkę 3 lekarzy w tej ciąży i każdy mówił że tylko przez pochwy na usg się sprawdza. Tak też robi lekarz na każdej wizycie
![]()