reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Aga ja wiem.....z tym ze to takie silne ze szok. Jak pracowalam na noce (mialam wolna tylko sobote) to pilam energetyki. Jak odstawilam i powiedzialam dosc. To glowa mnie bolala ,chodzilam rozdrazniona....szok poprostu. A pilam dwa na nocy. Cukier ogaraniczam....moze z czasem wyeliminuje ale ciezko bedzie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie bardzo ciężko, ale moim zdaniem warto [emoji106]
Jeśli się kiedyś zdecydujesz, to będę trzymać kciuki [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Stres jest paskudny, bardzo się odbija zresztą nie tylko na wlosach
Ale tez i geny...moja mama siwa strasznie moje pierwsze siwe włosy pojawiły sie chyba w wieku 16 lat A teraz jak się nieofarbuje to wyglądam jak babcia poczekam na kolejne odrosty i wam zrobię zdjęcie bo to aż nie do wiary [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Heja :) siedzę i czekam w przychodni po glukozie. Nie było tragedii chociaż znam przyjemniejsze rzeczy do picia [emoji14] zobaczymy jak będzie dalej :D w każdym razie polecam cytrynową :) Mam na szczęście co robić bo czeka mnie nadrabianie 440 postów [emoji14] Dziś kończę 25 tydzień :)))
Trzymam kciuki za wyniki [emoji106]
I żeby szybko te 2h minęły [emoji106]

Ja w nocy nadrobiłam podobną ilość ;) miłego nadrabiania :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Stres jest paskudny, bardzo się odbija zresztą nie tylko na wlosach
Oj tak... W sumie wtedy dojście do siebie zajęło mi jakieś 2 lata....
Pominę fakt, że ważyłam wtedy poniżej 50kg, więc jak wyglądałam można sobie wyobrazić, skoro przed ciążą ważyłam 60-63kg nosząc rozmiar 34... Włosy wypadały garściami, paznokci nie miałam, problemy ze skórą, snem, i w sumie wszystkim czym się dało...
I cieszę się, że "tamten" rozdział życia już dawno za mną...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Oj tak... W sumie wtedy dojście do siebie zajęło mi jakieś 2 lata....
Pominę fakt, że ważyłam wtedy poniżej 50kg, więc jak wyglądałam można sobie wyobrazić, skoro przed ciążą ważyłam 60-63kg nosząc rozmiar 34... Włosy wypadały garściami, paznokci nie miałam, problemy ze skórą, snem, i w sumie wszystkim czym się dało...
I cieszę się, że "tamten" rozdział życia już dawno za mną...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Oby już nigdy takich stresów

Ale tez i geny...moja mama siwa strasznie moje pierwsze siwe włosy pojawiły sie chyba w wieku 16 lat A teraz jak się nieofarbuje to wyglądam jak babcia poczekam na kolejne odrosty i wam zrobię zdjęcie bo to aż nie do wiary [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie geny też swoje robią

reklama
Do góry