Właśnie dostałam info, że dzisiaj będzie kurier z łóżeczkiem dla Hani

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś zapłaciłam za morfologię mocz i krzywą cukrową 36zlU mnie bo teraz robiłam
Glukoza 18,00
Toxo 30,00 zł ja robiłam igg i to drugie wiec kazde po 30,00
Morfologia 20,00
Mocz 20,00
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma źleAga , ja też i chyba Marika [emoji4] no mam nadzieję , że da się to wypić i będę w stanie dojechać do lekarza [emoji39]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki kochana :* już zleciało 50 minTrzymam kciuki za wyniki [emoji106]
I żeby szybko te 2h minęły [emoji106]
Ja w nocy nadrobiłam podobną ilośćmiłego nadrabiania
![]()
Obiecuję więcej okien nie myćO właśnie, @olaaa7 - miałam wkleić
Rozważ może, nim dokonczysz te, które zostały....
![]()
![]()
Link do: Skakanie i mycie okien w ciąży - RODZICE.PL
![]()
SuperWłaśnie dostałam info, że dzisiaj będzie kurier z łóżeczkiem dla Hani
![]()
No coś Ty z oknami lepiej nie ryzykować. Chociaż akurat u mnie zawsze mąż myje. Ale w końcu ciąża nie trwa wiecznie w tym roku chyba może Cię wyreczycAgnieszka, pokaże mężowi dziś o tych oknachbo on mi mówi, że dużego brzucha nie mam więc jeszcze mogę. Na BN myłam
Mnie to za chwilke czeka tez mam ta cytrynowa. A ile razy bedziesz kuta tez tak jak ja 3 razy?Hejasiedzę i czekam w przychodni po glukozie. Nie było tragedii chociaż znam przyjemniejsze rzeczy do picia [emoji14] zobaczymy jak będzie dalej
w każdym razie polecam cytrynową
Mam na szczęście co robić bo czeka mnie nadrabianie 440 postów [emoji14] Dziś kończę 25 tydzień
))
Zawsze sluze pomoca wiec jak cos dawaj znac.Haha nie nie dzięki słonko [emoji8]
Ja dziś zapłaciłam za morfologię mocz i krzywą cukrową 36zlmorfologia 8zl. Mocz 9zl. Krzywa 19zl. Zleciało już 45 min na szczęście
byle do 9:15
![]()
Nie ma źleprzynajmniej na mnie nie zrobiło to jakiegoś większego wrażenia [emoji14] ale z normalną mogłoby być gorzje.
Dzięki kochana :* już zleciało 50 minw sumie nawet nie wiem kiedy.
Obiecuję więcej okien nie myćzresztą mama już zapowiedziała że mi dziś umyje
Superkoniecznie pochwal się jak już złożycie
My może kupimy w czwartek po wypłacie
Ja dziś mam nadzieję, mierzyć sukienkę
bo jest już wysłana z Zabrza
![]()
No wkoncu wielki czas [emoji39]Jej dziewczyny ja juz w laboratorium ale z 7 osob przede mna....chyba mnie wybrzuszylo hahahaha zalozylam obcisla tunike i jeden z panow miejsca mi ustapil.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No coa ty tak szybko? Ja mialam chyba wszystkie kolory poza rudym rozowym. Czarny nosilam ze 4 lata pozniej braz a teraz blond jasny. A swoje naturalne mam ciemny blond. Teraz robie odrost. Nie klade farby na calosc.Ale tez i geny...moja mama siwa strasznie moje pierwsze siwe włosy pojawiły sie chyba w wieku 16 lat A teraz jak się nieofarbuje to wyglądam jak babcia poczekam na kolejne odrosty i wam zrobię zdjęcie bo to aż nie do wiary [emoji4]