• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

Noo ja tez sie nie czuje atrakcyjnie no ale pocieszam sie ze niektóre gorzej wygladaja no i zleci szybko.

Pocieszasz się nieszczęściem innych? No ładnie :p

A ja jestem jakaś padnięta, zero siły. Najchętniej to bym pospała.

Też mam dzisiaj kryzys... już 2 kawy poszły. ALe myślę że to jednak ta zmiana czasu, w sumie wstałam 5.30 starego...

@peszek ale że polar elegancki? :D Jezu, faceci to mają naprawdę dziwne skojarzenia... :D

...a gdzie się podziała nasza @SzczęśliwaCiężarna ?

reklama
ja moją glukozę przekladam pojde po swietach dopiero
ja mam juz okna pomyte naszczescie ....

co robicie na swieta ciekawego w sensie kulinarnym ??
Ja tez po swietach. To moze sie zgramy przypadkiem[emoji6]

Ja z racji tego, ze w ogole nie gotuje, bede piekla tylko ciasta. Ale M tez nie bedzie narabial niewiadomo ile jedzenia na te dwa dni.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Pocieszasz się nieszczęściem innych? No ładnie [emoji14]

Też mam dzisiaj kryzys... już 2 kawy poszły. ALe myślę że to jednak ta zmiana czasu, w sumie wstałam 5.30 starego...

@peszek ale że polar elegancki? :D Jezu, faceci to mają naprawdę dziwne skojarzenia... :D

Niestety tak[emoji13] wiem swinia ze mnie ale inaczej bym sie zalamala

0d1ysek2x78z4252.png

My wczoraj liste zrobilismy i M chyba pojedzie dzis albo jutro na zakupy.
Powodzenia dla M!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

dzięki!!!
mąż dostał awans przyjął propozycję podwyżka tez ok
mogę spokojnie rozwalac kase dalej :D
ale stres był bo jednak jakies poczucie bezpieczenstwa zostałoby zachwiane a z mojej wyplaty raczej ciezko by było wszystko placić teraz jeszcze 2 dziecko w drodze wiec troche sie bałam
no nie powiem dzis czuje sie dumna z mojego męża w koncu nie na marne sie uczyl

Pocieszasz się nieszczęściem innych? No ładnie [emoji14]

A niedługo was nadrobię [emoji1] byłam dziś od rana na mieście a teraz leżę jak hrabinia i czekam bo mi facet robi śniadanko [emoji16] a nie wiem czy nie pytasz w związku z krzywą cukrzycowa to ja idę na to badanie jutro :)

f2w39n7303c24ozn.png

dzięki!!!
mąż dostał awans przyjął propozycję podwyżka tez ok
mogę spokojnie rozwalac kase dalej :D
ale stres był bo jednak jakies poczucie bezpieczenstwa zostałoby zachwiane a z mojej wyplaty raczej ciezko by było wszystko placić teraz jeszcze 2 dziecko w drodze wiec troche sie bałam
no nie powiem dzis czuje sie dumna z mojego męża w koncu nie na marne sie uczyl
Super!!! Gratulacje dla męża.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry