reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kochana nadrobisz po ciazy i od razu zmajstrujecie drugie bobo

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23]
Jeszcze najpierw nadżerki się pozbyć [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja na razie obserwuję po raz kolejny to wspaniałe zjawisko jak staję na końcu długiej kolejki i ludzie po szybkim zerknięciu w moją stronę zaczynają obserwować sufit i ściany. Żenada serio. A ostatnio nawet w Lidlu babka wepchnęła się przede mnie i mówi "przepraszam, wejdę przed panią bo mam 2 rzeczy tylko, a mi się śpieszy." Bez komentarza. Na szczęście już nie korzystam z komunikacji miejskiej bo pamiętam z 1 ciąży to był serio dramat stać i jedną ręką trzymać się rurki, a drugą osłaniać brzuch przed ludźmi. Już nie wspomnę, że miałam raz przebój z kanarem, którego czytnik nie rozpoznał, że skasowałam e-kartę. Zasugerowalam, że to chyba nie jest moja wina, że jego sprzęt nie działa jak należy, a on pomimo widocznej ciąży zaczął mnie wyzywac i szarpać.

w57v9n73fe3ysoga.png
Masakra jakaś... Kanarowi bym nie odpuściła.... [emoji35]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Gratuluję :** a masz zdjęcia ?:)

Współczuję.. ja od listopada do lutego w ogóle nie miałam ochoty. W marcu czasem mnie naszło. Ale mogłabym żyć bez tego. Oddała bym Ci moja możliwość korzystania jak by się dało :*

Bo on nawet nie rozumie chyba czemu ja jestem zła.. i to mnie złości jeszcze bardziej [emoji14]

Jak siostra i jej synek ?:)

Ja za trzy miesiące pracy dostałam zwrotu 280. Aż się zdziwiłam .. a na dziecko się nie rozliczasz ? Chyba ok 1000zl jest.

Nooo. Chłopczyka to chyba bym nie wiedziała jak ubrać [emoji14]

Nieee. Bo jak ja mam być trzeźwa to ja się tak nie bawię :D haha
Ale ja jeszcze nie mam dziecka, a ciąża nie uprawnia do ulgi ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Tylko anulowali niesłusznie wystawiony mandat. Nie wiem co z tym kanarem bo potem juz urodziłam i wyleciała mi ta sprawa z głowy. Ja nie miałam wyjścia i musialam zrobić prawko bo z mojego zadoopia jedzie jeden autobus na 2 godziny mniej wiecej, więc porażka.

w57v9n73fe3ysoga.png
Mi kiedys kierowca autobusu nawtzeszczal na dziecko. Zlozylam skarge. Przepraszali, ale czy jemu cos zrobili to sie nie dowiem. Ale juz go nigdy nie widzialam na tej linii. A poznalaby dziada, choc nie mam pamiecia do twarzy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

24 i 0. No wymiarowo jest niby 25i2. Lepiej większy niż za mały. A ja i tak mam CC więc waga mu niestraszna. Jeśli prawda że każde następne cięższe dziecko to ok. Pierwsze 3440(37i5tc)drugi (3600 38i3)

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
A to by wypadalo podobnie jak u mnie. Tylko, ze ja sn i pietwsze dziecko 4200, wiec sie obawiam[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Tylko anulowali niesłusznie wystawiony mandat. Nie wiem co z tym kanarem bo potem juz urodziłam i wyleciała mi ta sprawa z głowy. Ja nie miałam wyjścia i musialam zrobić prawko bo z mojego zadoopia jedzie jeden autobus na 2 godziny mniej wiecej, więc porażka.

w57v9n73fe3ysoga.png
To o jeden więcej niż z mojego[emoji6]
Ale dobrze, że złożyłaś skargę [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mi kiedys kierowca autobusu nawtzeszczal na dziecko. Zlozylam skarge. Przepraszali, ale czy jemu cos zrobili to sie nie dowiem. Ale juz go nigdy nie widzialam na tej linii. A poznalaby dziada, choc nie mam pamiecia do twarzy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Nie dziwię Ci się bo w takich momentach to się twarz zapamiętuje mimo wszystko.

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
Do góry