[emoji23]Kochana nadrobisz po ciazy i od razu zmajstrujecie drugie bobo
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze najpierw nadżerki się pozbyć [emoji6]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji23]Kochana nadrobisz po ciazy i od razu zmajstrujecie drugie bobo
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Masakra jakaś... Kanarowi bym nie odpuściła.... [emoji35]Ja na razie obserwuję po raz kolejny to wspaniałe zjawisko jak staję na końcu długiej kolejki i ludzie po szybkim zerknięciu w moją stronę zaczynają obserwować sufit i ściany. Żenada serio. A ostatnio nawet w Lidlu babka wepchnęła się przede mnie i mówi "przepraszam, wejdę przed panią bo mam 2 rzeczy tylko, a mi się śpieszy." Bez komentarza. Na szczęście już nie korzystam z komunikacji miejskiej bo pamiętam z 1 ciąży to był serio dramat stać i jedną ręką trzymać się rurki, a drugą osłaniać brzuch przed ludźmi. Już nie wspomnę, że miałam raz przebój z kanarem, którego czytnik nie rozpoznał, że skasowałam e-kartę. Zasugerowalam, że to chyba nie jest moja wina, że jego sprzęt nie działa jak należy, a on pomimo widocznej ciąży zaczął mnie wyzywac i szarpać.
![]()
Ale ja jeszcze nie mam dziecka, a ciąża nie uprawnia do ulgiGratuluję :** a masz zdjęcia ?![]()
Współczuję.. ja od listopada do lutego w ogóle nie miałam ochoty. W marcu czasem mnie naszło. Ale mogłabym żyć bez tego. Oddała bym Ci moja możliwość korzystania jak by się dało :*
Bo on nawet nie rozumie chyba czemu ja jestem zła.. i to mnie złości jeszcze bardziej [emoji14]
Jak siostra i jej synek ?![]()
Ja za trzy miesiące pracy dostałam zwrotu 280. Aż się zdziwiłam .. a na dziecko się nie rozliczasz ? Chyba ok 1000zl jest.
Nooo. Chłopczyka to chyba bym nie wiedziała jak ubrać [emoji14]
Nieee. Bo jak ja mam być trzeźwa to ja się tak nie bawięhaha
Mi kiedys kierowca autobusu nawtzeszczal na dziecko. Zlozylam skarge. Przepraszali, ale czy jemu cos zrobili to sie nie dowiem. Ale juz go nigdy nie widzialam na tej linii. A poznalaby dziada, choc nie mam pamiecia do twarzy.Tylko anulowali niesłusznie wystawiony mandat. Nie wiem co z tym kanarem bo potem juz urodziłam i wyleciała mi ta sprawa z głowy. Ja nie miałam wyjścia i musialam zrobić prawko bo z mojego zadoopia jedzie jeden autobus na 2 godziny mniej wiecej, więc porażka.
![]()
A to by wypadalo podobnie jak u mnie. Tylko, ze ja sn i pietwsze dziecko 4200, wiec sie obawiam[emoji53]24 i 0. No wymiarowo jest niby 25i2. Lepiej większy niż za mały. A ja i tak mam CC więc waga mu niestraszna. Jeśli prawda że każde następne cięższe dziecko to ok. Pierwsze 3440(37i5tc)drugi (3600 38i3)
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem jak liście jeżyny, bo liści malin nie wolno, i mięta pieprzowa ponoć tylko w niewielkiej ilości, ale tego pewna nie jestemMogę pić taką mieszankę ?
Zobacz załącznik 843825
To o jeden więcej niż z mojego[emoji6]Tylko anulowali niesłusznie wystawiony mandat. Nie wiem co z tym kanarem bo potem juz urodziłam i wyleciała mi ta sprawa z głowy. Ja nie miałam wyjścia i musialam zrobić prawko bo z mojego zadoopia jedzie jeden autobus na 2 godziny mniej wiecej, więc porażka.
![]()
Nie dziwię Ci się bo w takich momentach to się twarz zapamiętuje mimo wszystko.Mi kiedys kierowca autobusu nawtzeszczal na dziecko. Zlozylam skarge. Przepraszali, ale czy jemu cos zrobili to sie nie dowiem. Ale juz go nigdy nie widzialam na tej linii. A poznalaby dziada, choc nie mam pamiecia do twarzy.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
No dokladnie. Jak go opierdzielilam to jeszcze powiedzial, ze on nigdzie nie jedzie[emoji6]Nie dziwię Ci się bo w takich momentach to się twarz zapamiętuje mimo wszystko.
![]()
Kurde a ja 25i 0 i 750 coś mały chyba tym bardziej że był o tydzień do przodu od jakiegoś czasu [emoji52]24i0
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom