Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Juz ja trzyma 5 dzień i ten kaszel niech mi chociaż powie ze to nie plucaMoze jakaś jelitowka?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz ja trzyma 5 dzień i ten kaszel niech mi chociaż powie ze to nie plucaMoze jakaś jelitowka?
O kurczę to już sporo ja trzyma. A gorączka wysoka?Juz ja trzyma 5 dzień i ten kaszel niech mi chociaż powie ze to nie pluca
![]()
No te 800g mojego wypada na 25i2tc więc twój wcale mały nie jest. Jest w normie. Mój ponad normę [emoji3]Kurde a ja 25i 0 i 750 coś mały chyba tym bardziej że był o tydzień do przodu od jakiegoś czasu [emoji52]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
A może zamiast na doraźną to wezwać pediatre prywatnie do domu? Siranta albo Wiśniewskiego lub pojechac do Blasiak.Ja juz w domku ale jadę z mala na pogotowie na hubalczykow bo mi znaniecka nie przyjęła jeszcze się poklocilam z lekarzem a daj ty spokój mała gorączka blada wymioty mężowi ledwo na rękach dziecko siedzi to ci nie przyjmie no wiesz co głupie 5 min ja pozbawiło by a pierdziele przepisze ja do innej przychodni i w mam gdzie ta na wp.
![]()
Mi dzien przed porodem lelsrka w szpitalu powiedziała max 3000 a córka miala 3850.Nie sugeruj się tym bo może ważyć nawet ponad kg na dzień przed porodem lekarza robił mi usg i mówi że mała max 2700 a wyskoczyła 3325 to raz dziewczynie tydzień temu lekarz na dzień przed porodem mówi 3800 a urodziła mała 4200 naprawdę może ważyć dużo więcej spokojnie
![]()
O no nie wiedziałam ale już na pogotowiu na przyszłość bd miała. Na. Uwadze dziękujęA może zamiast na doraźną to wezwać pediatre prywatnie do domu? Siranta albo Wiśniewskiego lub pojechac do Blasiak.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Blisko 39[emoji17]O kurczę to już sporo ja trzyma. A gorączka wysoka?
A mi prawie idealnie trafiła z wagą dwa razyMi dzien przed porodem lelsrka w szpitalu powiedziała max 3000 a córka miala 3850.
To faktycznie, oby tylko nie płucaBlisko 39[emoji17]
![]()
No dokładnieMi dzien przed porodem lelsrka w szpitalu powiedziała max 3000 a córka miala 3850.