Margana
Fanka BB :)
Wygladaja bardzo ladnie. I cena fajna[emoji5]Link do: Paczka ubrań 3-6 mies ( body, bluzki, spodnie ) dzis moze dotrze badz jutromyslicie ze dobrze zrobilam ?

Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygladaja bardzo ladnie. I cena fajna[emoji5]Link do: Paczka ubrań 3-6 mies ( body, bluzki, spodnie ) dzis moze dotrze badz jutromyslicie ze dobrze zrobilam ?
@Margana, no to rozpoczęłaś sezon łóżeczkowy! Superowe, klasyczne! Ja też lubię najbardziej proste.
No szłam już za ciosem, teraz z ubranek mam w sumie wszystko do 68, na 74 trochę.
Pamiętaj że jest -20% online
ale półśpiochy i spodnie to w sumie to samo.. tyle że albo ze stópkami albo bez![]()
@martaaa515, też masz niezłe wspomnienia
teraz bez sensu jeszcze chyba.. do maja poczekam minimum!
...ale on tak śpi??![]()
Widzę że profesjonalny sprzęt zdjęciowy jest![]()
Haha, no tak. Ja juz mam dosc szkol[emoji6] Idziemy poogladac szkole, zeby wiedziala gdzie idzie[emoji5]Współczuję nieplanowanych wydatków
A dzień otwarty z młodą? [emoji6]
![]()
Ja woziłam syna do 4 roku życia w foteliku i bardzo sobie chwalę. Oczywiście zawsze w kasku, zresztą on jest tak nauczony, że bez kasku nawet na rower nie wsiądzie. Przyczepki na pewno są fajne, ale ich ceny są zabójcze[emoji106]
Foteliki są niebezpieczne... Tzn są fajne, ale podnoszą środek ciężkości, więc zwiększają ryzyko przewrotki...
Kumpel tak na prostej drodze się wywalił z synem, dobrze, że młody miał kask itd, więc bez uszczerbku, ale w ciąży to byłby głupi pomysł...
Przyczepka jest stabilniejsza, nie wpływa na rower poza dodatkowym obciążeniem, no i w razie przewrotki przyczepka zostaje stabilnie stać - dla dziecka bezpieczniej, a dla rodzica łatwiej opanować rower![]()
![]()
Moja przyjaciółka ma relatywnie niedużą różnicę, choć większą niż u ciebie będzie i dwa łóżeczka w sypialni - ponoć się sprawdza![]()
![]()
Ja zacznę prać i prasować pod koniec kwietnia jak będę już na l4Ja juz gotowa poukladane poprasowane))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja byłam 14h na czczo ... No, ale lekarz kazał o 18 ostatni więc tak zrobiłamCześć dziewczyny
Poleguję właśnie w pracy u O, za godzinę wizyta....
Wszystko ok, miejsce fajne, ale ta klimatyzacja... [emoji20] mam nadzieję, że tym razem mnie nie urządzi...... [emoji33]Najbardziej wiarygodna wydaje mi się wersja 8-10h - tyle mówiła mi mama, a przez ileś lat pracowała w laborze...
I że często mówi się pacjentkom więcej, bo jak się powie te 12, to zwykle 8-10 jest realnie![]()
![]()
Kurcze, nie moge spac, a jutro trzeba wstac[emoji20] Glowa mnie boli, zgaga meczy i w ogole cuagle o czyms mysle i nie moge przestac. A...i jeszcze mi duszno[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Powodzenia!
Ja jutro jade ze soba i z mloda do laryngologa. I znow kasa pojdzie nie na to co bym chciala[emoji53]
A potem mamy dzien otwarty w szkole.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Fajny klimacik[emoji5] Nie da sie wylaczyc tej klimy na razie?Jako ciekawostka - moje obecne miejsce polegiwania [emoji23]
![]()
Gdyby jeszcze nie ta klima... [emoji20]
![]()
Kurcze, nie moge spac, a jutro trzeba wstac[emoji20] Glowa mnie boli, zgaga meczy i w ogole cuagle o czyms mysle i nie moge przestac. A...i jeszcze mi duszno[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017