reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Link do: Paczka ubrań 3-6 mies ( body, bluzki, spodnie ) dzis moze dotrze badz jutro :) myslicie ze dobrze zrobilam ?
Wygladaja bardzo ladnie. I cena fajna[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
@Margana, no to rozpoczęłaś sezon łóżeczkowy! Superowe, klasyczne! Ja też lubię najbardziej proste.

No szłam już za ciosem, teraz z ubranek mam w sumie wszystko do 68, na 74 trochę.

Pamiętaj że jest -20% online :tak:

ale półśpiochy i spodnie to w sumie to samo.. tyle że albo ze stópkami albo bez :)

@martaaa515, też masz niezłe wspomnienia :-D:-D:-D

teraz bez sensu jeszcze chyba.. do maja poczekam minimum!

...ale on tak śpi??:errr:

Widzę że profesjonalny sprzęt zdjęciowy jest:-) :)

Ja juz gotowa poukladane poprasowane ;)))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji106]
Foteliki są niebezpieczne... Tzn są fajne, ale podnoszą środek ciężkości, więc zwiększają ryzyko przewrotki...
Kumpel tak na prostej drodze się wywalił z synem, dobrze, że młody miał kask itd, więc bez uszczerbku, ale w ciąży to byłby głupi pomysł...
Przyczepka jest stabilniejsza, nie wpływa na rower poza dodatkowym obciążeniem, no i w razie przewrotki przyczepka zostaje stabilnie stać - dla dziecka bezpieczniej, a dla rodzica łatwiej opanować rower ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja woziłam syna do 4 roku życia w foteliku i bardzo sobie chwalę. Oczywiście zawsze w kasku, zresztą on jest tak nauczony, że bez kasku nawet na rower nie wsiądzie. Przyczepki na pewno są fajne, ale ich ceny są zabójcze :)

w57v9n73fe3ysoga.png

Moja przyjaciółka ma relatywnie niedużą różnicę, choć większą niż u ciebie będzie i dwa łóżeczka w sypialni - ponoć się sprawdza ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Kurcze no Wlasnie nicole zabkuje wstaje co dwie h bidulka w nocy

Noszenie placz

Tak sobie mysle dac ich obydwu...z nami bo frania to na bank z nami

Ja juz gotowa poukladane poprasowane ;)))

Ja zacznę prać i prasować pod koniec kwietnia jak będę już na l4 :) W sumie tyle o tym się mówi, że takie ilości itp a to jak na moje oko wcale nie tak dużo bo przecież prać będę tylko rozmiar 56 i 62 a tych ciuszków mam po kilka sztuk, głównie body.

Cześć dziewczyny :)

Poleguję właśnie w pracy u O, za godzinę wizyta....
Wszystko ok, miejsce fajne, ale ta klimatyzacja... [emoji20] mam nadzieję, że tym razem mnie nie urządzi...... [emoji33]Najbardziej wiarygodna wydaje mi się wersja 8-10h - tyle mówiła mi mama, a przez ileś lat pracowała w laborze... ;)
I że często mówi się pacjentkom więcej, bo jak się powie te 12, to zwykle 8-10 jest realnie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
A ja byłam 14h na czczo ... No, ale lekarz kazał o 18 ostatni więc tak zrobiłam :) zależy mi na wiarygodnym wyniku więc posłuchałam :) za 5minut wchodzę na drugie pobranie
Kurcze, nie moge spac, a jutro trzeba wstac[emoji20] Glowa mnie boli, zgaga meczy i w ogole cuagle o czyms mysle i nie moge przestac. A...i jeszcze mi duszno[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry