Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Super [emoji5] [emoji5] [emoji5]Po wizycie, wszystko ok, Hania 780g
Napiszę później, i będę miała pewnie duuużo nadrabiania
Kciuki za inne wizytujące [emoji106]
![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super [emoji5] [emoji5] [emoji5]Po wizycie, wszystko ok, Hania 780g
![]()
Oj to nie znasz wyniku? Mysle, ze to byla albo gazometria albo crp. A ta rurka do povierania byla pusta czy miala w srodku taki patyczek czarny?Brali jej wczoraj z palca ale myślałem ze to cukier a być może crp
![]()
Bo pewnie mialas cytrynowa a mi lekarz kazał kupić zwykłą i dodać cytrynę bo stwierdził, że to sama chemia i po co mam się w ciąży faszerowacKurde to chyba wszystko zależy od tej glukozy bo moja wczoraj niezrobila żadnego wrażenia , a smak miała jak ferwex czyli całkiem znosny [emoji4]
Już tylko 25minut [emoji16] i idę kupić sobie palucha z sezamem do piekarniTrzymam kciuki [emoji4]
super !! duza dziewczynkaPo wizycie, wszystko ok, Hania 780g
![]()
Wszystko przed nami już za parę miesięcy [emoji5]
Nie wiem jaka ale była calkiem przyjemna taka dostałam u lekarza więc taka wypilam, ale potem nie miałam żadnych boli głowy czy jakis innych dolegliwości może dla tego że niemusialam naczczo być i trochę tu inaczej wygląda to badanieBo pewnie mialas cytrynowa a mi lekarz kazał kupić zwykłą i dodać cytrynę bo stwierdził, że to sama chemia i po co mam się w ciąży faszerowac
![]()
Ja też miałam cytrynową, lekarz nic mi nie powiedział, żeby takiej nie kupować a nawet zachęcił bo stwierdził, że my ciężarne nie przepadamy za zwykłąBo pewnie mialas cytrynowa a mi lekarz kazał kupić zwykłą i dodać cytrynę bo stwierdził, że to sama chemia i po co mam się w ciąży faszerowac
![]()
Jak juz chwilami poleci zielonkawy to znaczy, ze sie nadkarza bakteryjnie. Powinna dostac krople do nosa z antybiotykiem zeby sie nie rozwinelo dalej. Do tego polecam pneumolan lub sinulan. Do tego jak bardzo ja meczy kaszel w nocy to dexa pico, ale to przeciwkaszlowe i nie powinno sie stosowac razem z wykrztusnymi. Jedynie sporadycznie tylko na noc jak bardzo meczy zeby sie wyspala.Bardziej przezroczysty czasem jak kichnie mocniej to zielonkawy wyleci gesciejszy a ale tak to bardziej leisty
![]()
chociaz tyle dobrego w taka paskudna pogode ;pMmmm zjadłabym![]()