reklama
Wronka199
Fanka BB :)
Hahaha no właśnie ciężko stwierdzić.. Bo jak wygrają to lepiej po meczu chyba ze przegrają jak ostatnio to lepiej przed[emoji3]No jak Ty też to mnie nie pozostaje nic innego jak do Was dziś dołączyć [emoji28] Dziś chyba jakiś mecz leci, więc będę musiała się sprężyć żeby zdążyć przed a jak nie to w trakcieNiech sobie ogląda a ja zrobię co trzeba
![]()

olaaa7
Dziś mamy dzień rumakahahahah dobre jesteściepowodzenia w rumakowaniu
![]()
ani_anita
Mojego obecność dziecka w brzuchu "krępowała" w poprzedniej ciąży, a teraz najczęściej jesteśmy zbyt zmęczeni, zapracowani, a jak już jest ochota a obydwu stron, to zazwyczaj niemowlę się obudzi. Potrzeby ja mam większe, ale tak było zawsze.Mi maz od razu powiedział ze jestem malo pociągająca ale to dlatego ze wie ze w środku jest synus i go to przeraza.. Wiec musze poczekać z 4 mce i wszystko wroci do normy
![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No festNie czytałam.
No żeby jeszcze pierogi miały wpływ na orgazm
Zadowoliłabym się nawet takimi ze sklepu gotowymi![]()
hahahahah
Ola, te kulki właśnie idealnie pomagają ćwiczyć.
Nie ja nie jestem chętnaTzn mój portfel
![]()
Ty jesteś chętna ale portfel niegotowy
olaaa7
Haha kochana ja to nie dotrwam do po meczuHahaha no właśnie ciężko stwierdzić.. Bo jak wygrają to lepiej po meczu chyba ze przegrają jak ostatnio to lepiej przed[emoji3]
![]()
olaaa7
Haha no choćby mój chłop [emoji28] Jak dużo może łączyć faceta z portfelemhahahahahTakie pierogi to miałyby zejście
Ola, te kulki właśnie idealnie pomagają ćwiczyć.
Ty jesteś chętna ale portfel niegotowy![]()
Muszę poczytać o kulkach
A jak to jest z tym orgazmem i mięśniami kegla? Napinać w trakcie? Pomagają one w jakiś sposób?
Haha no choćby mój chłop [emoji28] Jak dużo może łączyć faceta z portfelem
Muszę poczytać o kulkach
A jak to jest z tym orgazmem i mięśniami kegla? Napinać w trakcie? Pomagają one w jakiś sposób?
Ja lubię bardzo
reklama
olaaa7
Ja to nawet nie wiem jak to się obsługujeJa lubię bardzo![]()
Podziel się: