Wronka199
Fanka BB :)
Jak tylko dupa to nie jest zle[emoji13] u mnie to nawet kostki maja cellulit[emoji13]Jak patrzę się na moją dupe to depresji dostaje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tylko dupa to nie jest zle[emoji13] u mnie to nawet kostki maja cellulit[emoji13]Jak patrzę się na moją dupe to depresji dostaje
A tam gadaszJak patrzę się na moją dupe to depresji dostaje
Jak znajdę chwilę, to wam opiszę, jak najlepiej robić ćwiczenia Kegla, mam przetrenowane.Wronka, jak znajdziesz patent na te ćwiczenia to zapodaj proszę
a co do balonika, ja myśle, że znów kogoś wymysł żeby kasę nazbierać.
Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Analiza 19 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka
Czekamy[emoji3][emoji3]Jak znajdę chwilę, to wam opiszę, jak najlepiej robić ćwiczenia Kegla, mam przetrenowane.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje kostki to całkiem masakra od zawsze, to samo łydki, codzienni mam odbite ściągacze ze skarpetek.Jak tylko dupa to nie jest zle[emoji13] u mnie to nawet kostki maja cellulit[emoji13]
![]()
Ja to nawet nie wiem jak to się obsługuje![]()
Jak patrzę się na moją dupe to depresji dostaje
Ja też czekamJak znajdę chwilę, to wam opiszę, jak najlepiej robić ćwiczenia Kegla, mam przetrenowane.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie powinno się ćwiczyć podczas sikania, chyba że na początku, żeby rozpoznać, które to mięśnie.Kijowo było [emoji14] Średnie uczucie tak zatrzymać mocz [emoji14]
Właśnie mnie też dlatego jak już to skupię się na mięśniach kegla.
Ok to się zaopatrzę a są jakieś rozmiary czy jak?Jak zakupisz te kulki i będziesz starała się trzymać żeby nie wypadły, to ogarniesz)))