reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wg mnie początek wiosny lepszy okres. Do lata, kiedy dużo sie wychodzi itd juz mozna się ogarnąć z bobasem, bo wiadomo pierwszy miesiąc to jazda :). Szkoda lata :D

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam sie z kawka,
Miał byc cykl na lajcie a już zaczynam sie stresować [emoji17]
Udaje mi sie utrzymać pH, jest 4 max 4,5 ale ciagle pilnuje żeby nie skoczyło [emoji6]
Testy zaczynaja ciemniec, cykl obstawiony suplami, czekam wiec na swoj czas i do działania.
Jestem strasznie napalona na ten cykl [emoji23][emoji23][emoji23]
No musi sie udac!

@baby_girl jak tam u Ciebie?
@Gosica [emoji1307][emoji1307][emoji1307] za betę, czekam na wieści ale wiem, ze bedą dobre [emoji8]
@Marzycielka86 @Kruszynka123 @szczypiorkowa12345 do raportu [emoji6]
@Miciur-ka jak sytuacja?
@Imama Kulasz sie jeszcze? Dopiero co przeżywaliśmy Twoje staranka a tu już porod [emoji15]
@Grabcia jak testy? Przypomnij kiedy staranka zaczynasz? Dobrze pamietam, że najpierw chcesz sprawy zdrowotne wyprowadzić na prosta?
@kredkaczarna już zdrowa? Czy nadal chorujesz?
@Luisa2018 a Ty już zaraz zaczynasz czy jednak dokładasz?
@kitqa pół nocy śniła mi sie Teoja córeczka, normalnie zakochana jestem, Szczesciaro [emoji7]

Która nosi Pasek?
Ja mam cały czas, i modlę sie, jednak brak mi regularności [emoji85]

W tym cyklu wzięłam lukrecję [emoji85]
Mam stresa, czy czegoś nie namieszlam [emoji23]
Ale mam dobre przeczucia [emoji1320]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam się ze pierwsza połowa roku jest najlepsza na poród. Na lato jest już fajnie odchowany dzidziuś.
Rodziłam w lipcu i to była masakra [emoji849] ukrop nie z tej ziemii, duchota nie dało się z dzieckiem wyjść na dwór bo przecież 'patelnia' na dworze, cały lipiec siedziałam praktycznie w domu! Dzieco jak się meczylo, nawet zwykle tuleje dziecka powodowało gorąc i klejenie się do siebie :) także źle to wspominam. A teraz będę miec fajnego polroczniaka na wakacje, będzie można nawet pojechać na wczasy :)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth ja czekam jeszcze na mój @ hehe wiec zanim będzie kwietniowa owulka to ty już będziesz miała różowe dwie kreseczki :*

Chyba zacznę w tym kwietniu bo cóż poradzić potem będę narzekać ze długo nie wychodzi :-) nie ma na co czekać .... chyba;) i do dzieła :)

Ja noszę pasek tylko w nocy. Dziewczynki mam pytanie. Od jakiegos czasu chodze na bieżni i skacze na orbitreku. Tylko to nie są zwykle sprzety. Na bieżni chodzę w takiej próżni, zakladam kombinezon i mnie wciaga dodatkowo powietrze. Orbitrek jest zamykany w takiej kapsule na podczerwień. Umowiona jestem na czwartek, ale mam obawy czy pójść. Jakby sie okazalo, ze doszlo do zapłodnienia to czy nie zaszkodze tym w implantacji hmmm. Co o tym myślicie?

Mihasia wiem o czym mówisz, kiedyś na to chodziłam ale zrezygnowałam bo mam pajączki i naczynka na nogach i one pękały przez to. Myśle ze nie ma co wariować na początku, co innego potwierdzona ciąża a takie domniemanie implantacji to wiesz... ale to moje zdanie. Ja ze zbyt wielu rzeczy rezygnowałem zanim w ciąże zaszłam a Zaszłam po 1,5 roku . Więcej tego błędu nie popełnię hehe :-)

reklama
Ja noszę pasek tylko w nocy. Dziewczynki mam pytanie. Od jakiegos czasu chodze na bieżni i skacze na orbitreku. Tylko to nie są zwykle sprzety. Na bieżni chodzę w takiej próżni, zakladam kombinezon i mnie wciaga dodatkowo powietrze. Orbitrek jest zamykany w takiej kapsule na podczerwień. Umowiona jestem na czwartek, ale mam obawy czy pójść. Jakby sie okazalo, ze doszlo do zapłodnienia to czy nie zaszkodze tym w implantacji hmmm. Co o tym myślicie?

Nie mam kurna pojęcia, a to powietrze to pod jakiś ciśnieniem jest? Bo sama próżnia to chyba nic nie zrobi [emoji848]
A o podczerwieni nawet nie będę sie wypowiadać bo nic nie wiem [emoji6][emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry