Baby girl-oj kochana ciezko poradzic ja ogolnie jak mowilam nie wierze w czeste to dla mnie pol na pol bo jest tyle nasienia ktore czeka i nie wiadomo ktory plemnik zlapie jajo, a jak sie zakwaszasz ? Przed samymi starankami czy jak to robisz ? Co ile.i czym? Ja bym chyba juz zakonczyla starania i czekala teraz czy jakis tam dotrwa, jak bys miala owu 15 dc to jesli dzis np jeszcze zadziałacie to wtedy spoko cut off, a jak testy wygladaja twoje owu ?cos juz widzisz ze kreska ciemnieje ?-na ktory dzien stawiasz ze bedzie w tym cyklu sadzac po testach? No Wiesz za duzo nasienia tez nie dobrze,musisz jakas strategie obrac ja wiem ze chce zrobic jedno lub dwa podejscia i trzymac ph nisko ,
Mihasiaaa-fajnie ze cos tam odpoczelas wiadomo z dzieckiem inaczej ale zawsze to jakas zmiana klimatu
, mozliwe ze dalas za duzo rephresh,moglas tylko spr. Ph przed staraniami o dac jesli ph bylo wyzej jak 4, bo tak to moze dalas niepotrzebnie te 2 h przed staraniami, teraz moze czasem.keszcze co killa h sprawdz ph jesli idzie do gory ro obnizaj takim rephresh na palec kropke i tyle, do 2 dpo powinno sie trzymac ph nisko , ja kochana jestem za abstynencja ale 14 dni troche duzo tak 10 to jest idealnie max 12 dni dalej bym nie szla ,
Imama-bdm to jest na chlopca 24 i 48 h po pozytywnym tescie bo nusi byc duzo nasienia stad 2 stosunki no i ph zmienia bo juz 2 seksy ,ale tez cholera wie kiedy kto ma owulacje - dlatwgo tez licza 2 stosunki musza byc , to nie wiadomo czy to jest tak naprawde celowanie w sama.owu czy dzien przed i w dzien , zobacz ja po obserwacjach usg raz mialam.owulacje 14 czy tam 16 h po pozytywie a raz mialam owulaxje 2 dbi po pozytywie,moze tez stad rozne "efekty" jesli ktos zachodzi, bo bdm przyjmuje ze 24 h po pozytywie jest owulacja -a widzisz u mnie tak nie bylo tylko raz w te raz we wte,ja nie ufam samemu bdm zeby rzucic wszystko diete suple.i zele i samym bdm zadzialac bo wiem.ze jak mi sie nie uda to bym sobie ostro pluła w brode ze tyle wiem a nic nie uzywam , tak czy siak nie wiem czy dana mi ta corka ale poki czytam i sie ucze tego czy tamtego to chce to wcielic w zycie,gdyby mi sie trafila corka to chyba sobie z 4 dzieckiem sprobuje samo bdm i sprawdze buahha [emoji14] , teraz nie ryzykuje
Luisa-no tak stresujace ale z 2 str. To nie wyobrazam sobie nie wiedziec [emoji23]
Dostałam paczuche przyszedl moj zel i vinegar douche yay, powoli przygotowana na czerwiec , rephresh w Polsce jeszcze ale juz czeka w domku
Dzis mam 2 dc ,wczoraj wieczorem w kobcu okres przylazł awe maryja [emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mihasiaaa-fajnie ze cos tam odpoczelas wiadomo z dzieckiem inaczej ale zawsze to jakas zmiana klimatu
Imama-bdm to jest na chlopca 24 i 48 h po pozytywnym tescie bo nusi byc duzo nasienia stad 2 stosunki no i ph zmienia bo juz 2 seksy ,ale tez cholera wie kiedy kto ma owulacje - dlatwgo tez licza 2 stosunki musza byc , to nie wiadomo czy to jest tak naprawde celowanie w sama.owu czy dzien przed i w dzien , zobacz ja po obserwacjach usg raz mialam.owulacje 14 czy tam 16 h po pozytywie a raz mialam owulaxje 2 dbi po pozytywie,moze tez stad rozne "efekty" jesli ktos zachodzi, bo bdm przyjmuje ze 24 h po pozytywie jest owulacja -a widzisz u mnie tak nie bylo tylko raz w te raz we wte,ja nie ufam samemu bdm zeby rzucic wszystko diete suple.i zele i samym bdm zadzialac bo wiem.ze jak mi sie nie uda to bym sobie ostro pluła w brode ze tyle wiem a nic nie uzywam , tak czy siak nie wiem czy dana mi ta corka ale poki czytam i sie ucze tego czy tamtego to chce to wcielic w zycie,gdyby mi sie trafila corka to chyba sobie z 4 dzieckiem sprobuje samo bdm i sprawdze buahha [emoji14] , teraz nie ryzykuje
Luisa-no tak stresujace ale z 2 str. To nie wyobrazam sobie nie wiedziec [emoji23]
Dostałam paczuche przyszedl moj zel i vinegar douche yay, powoli przygotowana na czerwiec , rephresh w Polsce jeszcze ale juz czeka w domku
Dzis mam 2 dc ,wczoraj wieczorem w kobcu okres przylazł awe maryja [emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom