reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Migasz się [emoji16] a to niestety nieuniknione :(

f2w39n7303c24ozn.png
Ja wizytę mam 11 dopiero a przed wizytą muszę zrobić. Czyli też pewnie pójdę w przyszłym tygodniu a chciałabym mieć to już za sobą [emoji55][emoji55][emoji55]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wizytę mam 11 dopiero a przed wizytą muszę zrobić. Czyli też pewnie pójdę w przyszłym tygodniu a chciałabym mieć to już za sobą [emoji55][emoji55][emoji55]

Ja też po świętach pójdę, wyniki będę miała świeże :)

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Moja siostra dziś wyszła ze szpitala byłam oglądać małego nazywa się Oskar i jest taki piękny malusi waży 3100 i ma 53 cm byłam tam aż do 20 i wiecie że cały czas spał taki grzeczny nic nie plakal :) teraz jeszcze bardzłej nie mogę się doczekać mojej coreczki
Gratuluję jeszcze raz !:) A w którym tygodniu się urodził ? :)

Hej hej zaraz biorę się za nadrabianie was [emoji16] byłam dziś na małych zakupach i wstąpiła do pepco. Nie mogłam się powstrzymać i powoli ruszam z zakupami dla małej [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
8e1144ec055e4dafb5c756ffc5ed20f4.jpg

Cudenka ❤️
Jedyne co jest fajne w 3 trymestrze to to, że dzieciątko już ma bardzo duże szanse [emoji16][emoji16][emoji16]i myśl, że już lada moment będzie z nami [emoji16] dla mnie najgorszy był pierwszy trymestr choć obawiam się upalow i zaawansowanej ciąży [emoji16] jak to będzie...

f2w39n7303c24ozn.png
Wydaje mi się, że raczej w każdym trymestrze jest coś cudownego ale i graniczącego z panika i strachem :(
I takie maja malenkie paluszki i stópki [emoji173][emoji173][emoji173][emoji16][emoji16] cudze to zawsze człowiek czuje, że mimo tego, że by schrupal to nie wypada a moja Kruszynka będzie cala moja i będę mogła w końcu dać upust wszystkim emocjom [emoji173][emoji16][emoji7][emoji7]

f2w39n7303c24ozn.png
Nooooo. Kochane malutkie. Też chyba będzie dla mnie to dziwne, że będę miała tylko dla siebie taka kruszynke. Tylko mnie będzie stawiala na pierwszym miejscu a ja ją ❤️
Klaudia nie jest tak na pewno. Branie tabletek nie szkodzi ciaxy i na pewno Ty jej nie stracilas z tego powodu. Ja zrobilam przerwe i tez stracilam. To nie ma znaczenia.

Co do spiochow to zalezy w co bedziesz ubierac. Ja ubietalam na poczatku glownie w spiochy i body. Ale z drugiej strony spiochy tez mozna zalozyc te same 2 dni z rzedu, a tylko body zmienic.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Wydaje mi się , że właśnie takie śpiochy najwygodniejsze :)
Kurcze aż wstyd ale na 100% nie wiem ale chyba 38 tygodniu xd 3 dni tylko w szpitalu byli :)
To w terminie a taki malutki. :) I w takich sytuacjach myślę nad kupieniem większej ilości rozmiaru 56 :p

reklama
Cudenka [emoji173]️

Wydaje mi się, że raczej w każdym trymestrze jest coś cudownego ale i graniczącego z panika i strachem :(

Nooooo. Kochane malutkie. Też chyba będzie dla mnie to dziwne, że będę miała tylko dla siebie taka kruszynke. Tylko mnie będzie stawiala na pierwszym miejscu a ja ją [emoji173]️

Wydaje mi się , że właśnie takie śpiochy najwygodniejsze :)

To w terminie a taki malutki. :) I w takich sytuacjach myślę nad kupieniem większej ilości rozmiaru 56 :p
Hmm... Ja paniki w II trymestrze odpukać nie przeżyłam... A w I tak...

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry