Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zabrze.A gdzie w końcu chcesz rodzić? Bo wcześniej mówiłaś że w Rybniku, nie?
Ja myślę o Żorach, ale nie mam nikogo kto tam rodził, ani kto tam pracuje..
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam tak samo. Rano jeszcze mam trochę energii, a potem spadek formy w dół :/ A tak ze 2-3 tygodnie temu myślałam, że ten etap mam za sobą i w końcu wróciły mi siły i zapał do robienia czegokolwiek. A tu lipa :/ Nie wiem, może jak przyjdzie w końcu prawdziwa wiosna i słońce będzie świecić od rana do nocy to nam się bardziej zachceMnie spanie bierze tak po obiadku i jak mam okazję to się prześpię. Najbardziej korzystna jest drzemka 20minutowa bo dłuższe spanie zamula. A od rana zazwyczaj mam więcej siły niż przed ciążą. Wstaje rano bez problemu. Wieczory są gorsze, sprzątać mi się niechce nic a nic![]()
] Oczywiście, wariuję ze szczęścia że będziemy mieć dzidziusia, ale już się czuje jakbym w tej ciąży wieki chodziła i mam czasem dość... jeśli wiecie o co chodzi.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie miałam bóli krzyżowych, ale mówią o nich, że to najgorsze ze wszystkiego! Wspólczuje! A co bylo u Ciebie po 17h wskazaniem do CC jednak?
Ja pamiętam, że mnie lekarka przy 8 cm pytala czy chce znieczulenie jednak, bo to ostatni moment.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom