Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Zalezy jak bardzo masz tą norme przekroczoną i czy masz wbite rzeczywiscid normy dla ciezarnych. Jakie masz normy podane? I jaki wynik?@Jasmina88 wiem że jak są podwyższone to jest ok jednak jesli są ponad normę dla ciężarnych to już nie jest ok chyba?
Dzisiaj odebrałam. Sukienka świetna. Tylko po swietach dam do kawcowej troche skrócić bo siega mi za kolana a chciałabym taką przd:-)))ale superrównież mam taką nadzieję
![]()
Tak! Czuję się wtedy jakby jakiś grubas mi usiadł na klatce i jednocześnie podduszał. Ale nie wiem czy to twardnienie czy to maly się tak układa, bo jak chwilę pomasuję brzuch to przechodzi. Ogólnie takie twardnienia mam kilka dziennie i za kazdym razrm właśnie tak dziwnie mi się oddychaJa też nie czuje, że moja ciąża to stan wyjątkowy. Jakoś nikt w koło się nie interesuje. Działam na takich samych obrotach jak przed ciążą. Przykro mi, bo jednak chciałabym ten stan zapamiętać jak jakiś wyjątkowy czas, a nie tak jak zawsze.
O wyprawce też sama muszę myśleć
Rano też jestem pełna energii, a im bliżej wieczora tym coraz gorzej ze mną. Nogi mnie bardzo bolą na wieczor i potrafi mnie bol nog obudzić w nocy...
Dziewczyny, a jak Wam twardnieje brzuch to też macie takie uczucie jak by wam tchu brakowało ??
Musisz za wczasu go tego oduczyć, bo będzie tylko gorzej...Mam z mężem to samo.... Nie zapyta co jeszcze potrzeba, wszystko sama organizuje i planuje. A do tego pomoc w domu jego zerowa... I wszystko muszę się prosić i wymuszac inaczej palcem nie kiwnie, a mnie to wnerwia bo powinien sam pomyśleć że mi pomóc potrzebna że miło by było jakby mi zrobił kolacje czy cokolwiek... A nie żebym ja mu śniadanie ie obiad kolacje pod nos. Wiem że go tak nauczyła mamusia a ja nie oduczylam ale kurde w ciąży jestem, jest mi trochę ciężej że wszystkim niż przed. A i potem będzie ciężko. To ja to będę miała dwójkę dzieci... Eh Te chłopy....
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom