reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny, naprawde myślałam, że ten krok mnie nie czeka. To już 10 lat. Kiedyś u mnie wszystko super, u meża źle, potem lepiej u meża I nadal nic. Potem zaczęło sie psuć u mnie. Jestem po 7 iui. Niby wszystko wyglądało ok. Ale w koncu doprosilam sie o skierowanie na laparo I drugą drożność (pierwsza ok. 7 lat temu drożne) teraz wyszło, że jajowody niedrożne. Tylko in vitro.
Jestem trochę obczytana, ale nie mam pojęcia na którą klinike w Wawie sie zdecydować, czy moge nieśmiało poprosić o waszą pomoc. Jeszcze kiepsko sie czuje, wczoraj wyszłam ze szpitala, ale jestem przerażona, w kiepskiej kondycji, nie wiem co robić. Rozważam chyba Novum lub Bocian.

Cześć dziewczyny, naprawde myślałam, że ten krok mnie nie czeka. To już 10 lat. Kiedyś u mnie wszystko super, u meża źle, potem lepiej u meża I nadal nic. Potem zaczęło sie psuć u mnie. Jestem po 7 iui. Niby wszystko wyglądało ok. Ale Włocha a koncu doprosilam sie o skierowanie na laparo I drugą drożność (pierwsza ok. 7 lat temu drożne) teraz wyszło, że jajowody niedrożne. Tylko in vitro.
Jestem trochę obczytana, ale nie mam pojęcia na którą klinike w Wawie sie zdecydować, czy moge nieśmiało poprosić o waszą pomoc. Jeszcze kiepsko sie czuje, wczoraj wyszłam ze szpitala, ale jestem przerażona, w kiepskiej kondycji, nie wiem co robić. Rozważam chyba Novum lub Bocian.
Kochana nie znam się na klinikach ale wiem jedno wiek nie działa na naszą korzyść :( więc trzeba zacząćszybko działać. Odnośnie in vitro to nic złego i strasznego:) aby tylko zacząć a później to już krok po kroku i samo idzie dalej :) ja właśnie przygotowywałam się do stymulacji...Ale spotkał mnie naturalny cud ❤❤
Ostatnio nawet szukałam innej kliniki i czytałam dużo pochlebnych opinii o Novum w Warszawie.

Cześć dziewczyny, naprawde myślałam, że ten krok mnie nie czeka. To już 10 lat. Kiedyś u mnie wszystko super, u meża źle, potem lepiej u meża I nadal nic. Potem zaczęło sie psuć u mnie. Jestem po 7 iui. Niby wszystko wyglądało ok. Ale w koncu doprosilam sie o skierowanie na laparo I drugą drożność (pierwsza ok. 7 lat temu drożne) teraz wyszło, że jajowody niedrożne. Tylko in vitro.

Ja jestem w invimed i sobie chwalę, na razie bez sukcesów, ale na drugie podejście wracam do nich.
Od koleżanek wiem, że w novum jest więcej „głaskania po głowie”, ale ja wole konkrety. Znajomy uciekł z novum bo nie szło, do Invimedu i za pierwszym razem zaskoczyło, ale to nie ma reguły, myślę, że technologicznie pewnie wszystkie te kliniki są na tym samym poziomie jeśli chodzi o procedury, ale trzeba zobaczyć jakie podejście najbardziej odpowiada. W bocianie znajomi robili na razie tylko badania, ale mówią, że ok.
Jak chcesz więcej info o invimedzie daj znać na prv.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nigdy nie wyjadalas wikliny ż koszyka? Serio? Haha Wasz ksiądz ma fantazję
Ja w tym roku, w związku z czarnym protestem itd zastanawiałam się czy iść ze swieconka i nie podjęłam jeszcze decyzji...

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Jeszcze wikliny nie próbowałam:-D
Niemniej jednak udało nam się poświęcić jajka:D
Wg mnie do kościoła idziemy z potrzeby serca, wiary a nie dlatego, że tak wypada.
To jest indywiduala sprawa każdego człowieka...

reklama
@limoncia1 trzymam kciuki[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

@Kurcia masz nietolerancje glutenu?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Mam. Tzn nie mam celiakii ale nietolerancja z krwi mi wyszla. Zawsze to olewalam bo nie mialam dolegliwosci zadnych.
Ale skoro dwa transfery nie wyszly to odlozylam gluten gdyby to miala byc przyczyna...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry