reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczynki cały dzień mnie tu dziś nie bylo, ale ja także życzę Wam wszystkim spokojnych Świat :) i oby już od tych świat wszystko szło po naszej myśli :) aby te święta przyniosły nam szczęście i już wszystko było dobrze :) i w rodzinie, i w związkach i w zdrowiu naszym, naszych Maleństw i naszych najbliższych :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
No mój mały wielki człowieczek [emoji4] no czułam się na prawdę fatalnie tylko nie chciałam żeby wzieli mnie za jakąś wariatke ale jak już to uczucie jak od noża się pojawiło to się mega wystraszylam

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Moze przez to, ze synus tak urosl to szyjka nie wytrzymala naporu. Chyba jednak musisz lezec[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Moze przez to, ze synus tak urosl to szyjka nie wytrzymala naporu. Chyba jednak musisz lezec[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Chyba tak [emoji20] chociaż w sumie tylko wczoraj ta rybe a tak to praktycznie cały czas leżę i się mega oszczędzam [emoji20] coś ten mój organizm szaleje

Chyba tak [emoji20] chociaż w sumie tylko wczoraj ta rybe a tak to praktycznie cały czas leżę i się mega oszczędzam [emoji20] coś ten mój organizm szaleje

Ale super ze synek juz taki duzy rosnie jak na drozdzach. Oj kochana masz przeboje ale najwazniejsze ze nadal sie trzymasz i te twoje super podejscie. Oby tak dalej. Malutki dzielny jak mamusia. A co do tej baby to szkoda slow.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale super ze synek juz taki duzy rosnie jak na drozdzach. Oj kochana masz przeboje ale najwazniejsze ze nadal sie trzymasz i te twoje super podejscie. Oby tak dalej. Malutki dzielny jak mamusia. A co do tej baby to szkoda slow.

No już duży [emoji4] niech jeszcze z 3 m-ce wytrzyma w brzuszku bo ja chyba już całkiem osiwieje do lipca że strachu o niego

To tak jak ja. W pierwszej ciąży byłam 8 lat temu i w 2 trymestrze czułam się znakomicie. W 6 miesiącu byłam na wakacjach, spałam pod namiotem i biegałam po błędnych skałach. A teraz niedługo kończę 34 lata i czuję się jak kapeć, a po krótkim spacerze boli mnie brzuch i kręgosłup.

w57v9n73fe3ysoga.png
To u mnie bardzo podobnie... :-(

Tak tak i przez brzuch i dopochwowo mały ma 950 gram a w poniedziałek miał 750 u mojej lekarki także sporo przybrał mój królewicz a ktg tak nielubi tak walczył z nim że szok. Leży tu taka dziewczyna że mna i wychodzi co chwilę na fajkę wrrrr jakbym ja tak w ten głupi łeb zdzielila...

Duży już :-)
Co do palenia w ciąży...ostarnio gdy leżałam w szpitalu dziewczyna w ciąży wyżej od nas tj termin ma na koniec maja...paliła w wc.
No brak słów... :-////

No już duży [emoji4] niech jeszcze z 3 m-ce wytrzyma w brzuszku bo ja chyba już całkiem osiwieje do lipca że strachu o niego

Posiedzi , dbasz jak mozesz. Nie szalejesz tak jak ja . to chwilowy kryzys ktory znow pokonasz. Najwazniejsze ze wszystko pozamykane a szyjka znow sie wydluzy.

A moj teraz fika jak szalony az czyje takie jakby ocieranie od srodka. Juz calkiem konkretne te ruchy sa. Dzis rano o 5 D budzilam.do pracy ,to tez szalal.

reklama
Mnie też dzisiaj pochłonęły wypieki i inne szykowanie jedzenia tj. piekłam schab a mój kaczkę przygotował na jutro. :-)
W międzyczasie sałatka.
Ale też polezalam i noga mnie nie boli.
To tak starałam się Was podczytac bo potem zaległości niezłe. :-)

Do góry