reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

W piatek[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
A no to dobrze mam nadzieję , że się niepogorszy nic ostatnio tyle się nabiegalas i narobilas może dlatego

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam mieszany styl zycia.Samo Leżenie sprawia też ból. Oszczedzam się mocno ale sama pozycja leżąca mi nie służy. W domu np. czesto siedzę na piłce. Definitywnie nie wolno mi nic dźwigać, wykonywać gwaltownych ruchów.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna.. i wszytko w ciąży się nasiliło pewnie. Za tydzień masz wizytę i czekasz na decyzję lekarza kiedy bedziesz musiała mieć CC tak ?

Ja w przyszłą środę. Czekam już niecierpliwie. Dotychczas mialam co 4 tygodnie. Teraz od tej wizyty będę miala juz co 2.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja mam normalnie co dwa od samego początku praktycznie a o tak mi się dłuży zawsze [emoji2]

Wizyta już w piątek tak ?to powiedz co Cię nie pokoi. A masz zaparcia ? Mam nadzieję , że to nic groźnego. A po nospie lub magnesie, czy po odpoczynku nie przechodzi ? Nie robi się miękki ?
Wlasnie tak nie bardzo przechodzi[emoji53] A zaparcia juz takie niewielkie sie zaczynaja. I wzdecia znow sie nasilily. Mam wrazenie, ze to to. Oczywiscie lekarzowi powiem, ale tez juz mi glupio, bo za kazdym razem na cos narzekam[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Tutaj też przychodzą gromadki do tych noworodkow i aż mi słabo jak widzę te biedne kobiety ledwo siedzące u mnie też będzie sprawa prosto postawiona kolezanki itd to dopiero jak do siebie dojdę i jak chcą to niech się obrazaja

Dokładnie ja też nie zamierzam zaprosić nikogo wcześniej jak dwa tygodnie. I dlatego też pisałam, że tydzień/dwa bym chciała być w domu im dopiero spacer. To większość się oburzyła , że w lato tyle nie wytrzymam i , że dwa/trzy dni po planują wyjść już na powietrze. No a co za różnica , czy wyjdę wcześniej czy zaproszę kogoś na odwiedziny.. więc wolę wyjść pozniej i tym samym nie przyspieszać spotkań z rodziną/znajomymi.

A no to dobrze mam nadzieję , że się niepogorszy nic ostatnio tyle się nabiegalas i narobilas może dlatego

Wiesz, najbardziej mnie martwi to napiecie w brzuchu. Ciagle mi sie chce siku, czuje taki ucisk na pecherz i w dole brzucha. Juz sie normalnie boje wychodzic z domu, bo nigdzie nie moge dojsc. Mam nadzieje, ze to nic zlego, ale jest strasznie uciazliwe.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Wlasnie tak nie bardzo przechodzi[emoji53] A zaparcia juz takie niewielkie sie zaczynaja. I wzdecia znow sie nasilily. Mam wrazenie, ze to to. Oczywiscie lekarzowi powiem, ale tez juz mi glupio, bo za kazdym razem na cos narzekam[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Nie powinno Ci być głupio. To nie jest powód do wstydu, że martwisz się o swoje dziecko. Niech to sprawdzi , a ty będziesz spokojniejsza. :)

Wiesz, najbardziej mnie martwi to napiecie w brzuchu. Ciagle mi sie chce siku, czuje taki ucisk na pecherz i w dole brzucha. Juz sie normalnie boje wychodzic z domu, bo nigdzie nie moge dojsc. Mam nadzieje, ze to nic zlego, ale jest strasznie uciazliwe.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja tak czasem mam, ale to chyba Alicja tam wtedy leży. Bo po jakimś czasie czuje , że się przesuwa gdzie indziej i nie mam tego ucisku.

Dokładnie ja też nie zamierzam zaprosić nikogo wcześniej jak dwa tygodnie. I dlatego też pisałam, że tydzień/dwa bym chciała być w domu im dopiero spacer. To większość się oburzyła , że w lato tyle nie wytrzymam i , że dwa/trzy dni po planują wyjść już na powietrze. No a co za różnica , czy wyjdę wcześniej czy zaproszę kogoś na odwiedziny.. więc wolę wyjść pozniej i tym samym nie przyspieszać spotkań z rodziną/znajomymi.
Klaudia roznica jest taka, ze swietze powietrze dziecku nie zaszkodzi. Pod warunkiem, ze pojdziesz na spacer do parku, w jakies malo uczeszczane miejsce, a nie do tlumow. I nie bedziesz sie po drodze z mnustwem ludzi spotykac[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Myślę , że dzidzia koło pęcherza gdzieś tam sobie miejscowke znalazła [emoji4] oby [emoji8] [emoji8] masz się oszczędzać więc odpoczywaj a nie na wycieczki Ci się zebrało [emoji2]

Do góry