reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No ja też jestem strasznie zastana w sumie zalezana chyba bo nawet prysznic sprawia że jestem zmęczona [emoji2] a za 3 miesiące będzie trzeba na wysokie obroty wejść [emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No to jest najgorsze po takim lezeniu wydobyc z siebie taki wysilek zeby urodzic, a potem jeszcze sie dzieckiem zajmowac[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Wiesz, mam wrazenie, ze bierze mnie za panikare, a ja na prawde bia nie jestem. Na prawde ciagle cos mi dolega[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Też nie sądzę żebyś nia była, po prostu się martwisz. A z takim podejściem jak Ty, @Onaszczesliwa2018 by zrobiła krzywdę dziecku. Bo by się wstydziła jechać na ip poraz kolejny, chociaż czuła, że jest coś nie tak. I jeśli też masz jakie kolwiek obawy to nie powinnaś się powstrzymywać przed powiedzeniem o tym lekarzowi. Od tego jest, żeby sprawdzil i uspokoił :)

Też nie sądzę żebyś nia była, po prostu się martwisz. A z takim podejściem jak Ty, @Onaszczesliwa2018 by zrobiła krzywdę dziecku. Bo by się wstydziła jechać na ip poraz kolejny, chociaż czuła, że jest coś nie tak. I jeśli też masz jakie kolwiek obawy to nie powinnaś się powstrzymywać przed powiedzeniem o tym lekarzowi. Od tego jest, żeby sprawdzil i uspokoił :)
Nie, nie. Ja nie powiedzialam, ze mu nic nie powiem. Glupio mi juz, ale o wszystkim mowie oczywiscie. Dzidzia najwazniejsza, a on niech wie co dokladniej sprawdzic[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No tylko czekam jak znów moja lekarka skomentuje mój pobyt w szpitalu tak jak ostatnim razem ;) tylko tym razem chyba ja pogryze jak coś powie ;)

Nawet się nią nie przejmuj. Powinna być zadowolona i jeszcze Cię poprzeć, że dobrze zrobiłas. Ważniejsze zdrowie twojego synka niż zdanie tej baby. :*

Nosz kurcze, chyba gdyby bylo wszystko w porzadku to by Cie nie zostawili w szpitalu. Zwlaszcza na same swieta. A moze gdyby Ci ten pessar zalozyla to by sie tak nie skonczylo, tylko wystarczyly leki wyciszajace.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Niestety myślę , że zaniedbala to i jakby odrazu zainterweniowala to by tak nie było bo już pierwsze ostrzeżenie że szyjka słaba było 3 tygodnie temu a średnia mam ochotę co parę tyg w szpitalu lądować z bólami i strachem w oczach wystarczająco się stresuje , a ten temat jest do ogarnięcia tylko jej odwagi brakuje albo ma jakieś chore przekonania , że to samo zlo :/ nie no będę jutro tutaj z nimi poważnie o tym rozmawiać, a jak nie to z nią na wizycie bo oczywiście jakby trzeba było to bym lezala do samego lipca tutaj , ale jak ktoś konkretny ogarnie temat że tak powiem to niewidze koniecznosci

No to jest najgorsze po takim lezeniu wydobyc z siebie taki wysilek zeby urodzic, a potem jeszcze sie dzieckiem zajmowac[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No myślę , że będzie to wyczyn [emoji3] i będę trochę czasu potrzebowała żeby znów wskoczyć na swoje tory no ale cóż dla maluszka wszystko [emoji2]

No pewnie, zobaczysz jak bedzie. Ja np musialam opoznic pietwszy spacer, bo tak mnie biodro bolalo, ze nie bylam w stanie prowadzic wozka.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No właśnie. Takich rzeczy nie ma co planować 3miesiace przed porodem :) żadna z nas nie wie, czy wyjdzie na pierwszy spacer za 3dni czy za 10. :p

Oczywiście , czasami lepiej wyjść na Panikare niż jakby niedaj Bóg miało się okazać , że można było coś zrobić A się nie zrobilo . Chociaż czasami sama walczę sama z myślami czy o czymś powiedzieć czy nie , czy jechać czy nie , ale myślę że intuicja kobiety jest poprostu niezawodna i instynkt wygrywa [emoji4]

reklama
Nie, nie. Ja nie powiedzialam, ze mu nic nie powiem. Glupio mi juz, ale o wszystkim mowie oczywiscie. Dzidzia najwazniejsza, a on niech wie co dokladniej sprawdzic[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Dokladnie. Ja też do wczoraj miałam nic jutro nie mówić na wizycie i dodatkowym polowkowym. Ale doszłam do wniosku , że mimo tego, że poczuje się urazony , będzie mógł być później chamski. To powiem, chce zobaczyć jego minę. Bo słowem nie wspomniał o możliwości wykonania takiego badania. A tez nie sprawdził dokładnie wszystkiego.

Do góry