reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam do niego o to żal. Że gdybym nie była świadoma takiego badania to bym nie wiedziała, że mojemu dziecku coś może się dziać. Za dwa tygodnie się dowiem co z tym serduszkiem mojej malutkiej.. a Ty idziesz na 3prenatalne ? Mi wypada od początku do końca maja. I jestem bardzo zadowolona bo wtedy akurat będzie K. Ale nie wiem jak to ogarniemy. Bo mamy skompletować całą wyprawke, oplaty, coś na życie, 350 na sesję brzuszkowa i 300 wyjdzie za badanie. Musimy jakoś to rozplanować. Może wózek najwyżej kupimy na początku lipca..
Tak bede szla. Tez juz za to musze zaplacic i jest to dla mnie duzy koszt, ale wole zeobic badanie. Bede dzwonic jutro sie umowic. Tez mi wypadnie w maju, chyba jakos w polowie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Klaudia te wody smakowe to jefen wielki syf. Jak nie lubisz zwyklej wody to sprobuj moze takiej lekko gazowanej. Ja tylko taka pije, bo nie dam rady napic sie zwyklej, a smakowe odstawilam w pierwszej ciazy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja też w ogóle i tak kiedyś bardzo mało pilam a wody to już w ogóle ale teraz staram się 2 litry wody ale musi być też lekko gazowana bo po normalnej mi się podnosi [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pije zwykła wodę niegazowana i do tego listek cytryny od razu lepiej wchodzi
A ze teraz pije min 1,5 L to ta cytryna pomaga

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zauważyłam że po cytrusach i pomidorach swędzi mnie skóra a na pewno taka woda jest lepsza w smaku no i tak orzezwia fajnie

No moja mamcia też przyjedzie na miesiąc do nas [emoji4] ale niektóre rzeczy się pozmienialy przez parę lat niektórych rzeczy sie niepraktylowalo albo teraz już niepraktykuje albo czasami warto wiedzieć na co bardziej zwrócić uwagę oczywiscie niemowie , że mamy nam niepomoga bo na pewno źle ani dla nas ani wnucząt niebeda chciały, i sporo nas naucza i doradza ale informacja od "swiezynek " też zawsze może się przydać [emoji4]

To też prawda. Bo według mojej mamy dieta i tylko dieta podczas karmienia. Od was słyszę , że nie powinno być żadnej diety. I rób co chcesz heh :p

A powiedz mi np jak będzie fajna pogoda oczywiscie nie upał ale tak że będzie można na tarasie siedzieć to mały w wózku będzie mógł z nami normalnie czy lepiej ograniczać mimo ładnej pogody czas na świeżym powietrzu ?

Wiesz co nie mam doswiadczenia z letnia pogoda, bo mloda urodzona w listopadzie. Ale mysle, ze jak bedzie normalna pigoda, czyli cieplo, ale nie upalnie, bez wiatru to jak najbardziej[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No już ja tego dopilnuje będę Ci tak truć że aż pójdziesz i to zrobisz dla swietego spokoju[emoji2] niezwijam się z bolu także już lepiej skurcze się wyciszyly szyjka znów troszkę wydłużyla także dziś same pozytywne informacje i oby już tak zostało do porodu [emoji4]

Czyli to był tylko świąteczny kryzys [emoji16] do lipca już będzie spokój

f2w39n7303c24ozn.png

Dziś liczyłam ubranka ile z jakiego rozmiaru mam ewidentnie przesadziłam [emoji23] już nie mówię o rozmiarze 56
Dobrze ze dwie szwagierki maja termin na październik i mina przyjaciółka
Musze dokupić kilka rozmiarów 62 zastanawiam się czy wogole kupować już 68 czy to raczej na bieżąco

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też trochę przesadziłam. Jak przyjdą wszystkie paczki to zacznę liczyć. Ale 56 mam malutko, kupuję tylko na 62-68 i w maju kolejna paczkę ma znajoma przysłać , więc będzie w czym przebierać jak malutka się urodzi :D jak bym nie miała tych ubranek które przyjdą w rozmiarach 68 to bym nie kupowała , dopiero później na bieżąco.

To też prawda. Bo według mojej mamy dieta i tylko dieta podczas karmienia. Od was słyszę , że nie powinno być żadnej diety. I rób co chcesz heh :p
No niby powinno się niezaczynac od diety a tylko obserwowac i ewentualnie wykluczac różne produkty jakby jakąś wysypka się pojawiła czy coś zobaczymy jak to będzie w naszym wypadku i jakie nasze Dzidziusie żołądki będą miały bo niektóre muszą być na diecie bo dzieci później cierpią niewiem od czego to zależy [emoji5]

reklama
Do góry