reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Spokojnie, jak na coś wyjść to wyjdzie tak czy siak, ja ogólnie się nie wysypiam więc mi to nie rzutuje że wstanę wcześnie i pojadę później na badanie

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja sie nigdy nie wyspie jak wstane przed 10.00, wiec nie ma innej opcji na takie badanie[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
To zależy do której otwarte jest laboratorium:) bo jeśli do 10 to możesz być o 7:45 :) a jeśli do 11 to nawet o 8: 45

f2w39n7303c24ozn.png
Jest do 18.00, ale na glukoze kazali byc miedzy 7.00 a 8.00. Wiec musze byc na 7.00 zeby w razie kolejki zdazyc wejsc przed 8.00. Dobrze, ze M nas zawiezie jadac do pracy, bo mozemy wstac pol godziny pozniej[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Jest do 18.00, ale na glukoze kazali byc miedzy 7.00 a 8.00. Wiec musze byc na 7.00 zeby w razie kolejki zdazyc wejsc przed 8.00. Dobrze, ze M nas zawiezie jadac do pracy, bo mozemy wstac pol godziny pozniej[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Tzn chodziło mi o punkt pobran :) bo pobrania są do 10-11h :) później badaja próbki i jest odbiór wynikow

f2w39n7303c24ozn.png

Super że chociaż na chwilkę się odcielas od cierpienia [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Coś Ty. Ból taki że szłam jak kaczka. Ale czy leżę czy chodzę i tak boli. A młodej zależało żebym pojechała. Z resztą jak by z tatą pojechała to obawiam się że połowa ubrań byłaby z działu dla chłopców. On jej na to pozwala[emoji23][emoji23][emoji23]córka lata i sklepie a on tylko rozmiar sprawdza i płaci.
A jak u Ciebie??

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje :*
Malutka waży ok.700g :)
A dopiero 16ego ważyła 420 :D
Nie mam zdjęć i też nie widziałam Alicji na USG. Zobacze 24kwietnia :) lekarz normalnie zareagował na wizytę prywatna w klinice, przyjrzal się serduszku i powiedział , że na jego oko jest dobrze. Ale dobrze jechać sprawdzić na echu :) szyjka długa i zamknięta. Zapomniałam spytać czy łożysko się podnioslo. Sprawdzę na kolejnej wizycie za 3tygodnie.
To swietnie, ze wszystkp dobrze[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Coś Ty. Ból taki że szłam jak kaczka. Ale czy leżę czy chodzę i tak boli. A młodej zależało żebym pojechała. Z resztą jak by z tatą pojechała to obawiam się że połowa ubrań byłaby z działu dla chłopców. On jej na to pozwala[emoji23][emoji23][emoji23]córka lata i sklepie a on tylko rozmiar sprawdza i płaci.
A jak u Ciebie??

To dobrze [emoji8]no tak córeczka tatusia [emoji2] u mnie bóle minęły troszkę ale brzuch się stawia i myślałam znów że mi wody odchodza... Ale zrobili taki test i nie ale jakby jeszcze coś takiego leciało to mam odrazu zglaszac..czyli to nie koniec "atrakcji " ja kiedyś na zawał zejdę dobrze że jeszcze tylko trochę nam zostało bo znów mega niepokój mi się włącza , a już myślałam że się zahartowalam chociaż odrobine..

Zadzwon do laboratorium. Ja tez nie wiedzialam i pojechalam w ciemno....a u mnie glukoze robia 7.30-8.30. I to bez kolejki. Ja czekalam bo nie doczytalam i weszlam na pobranie 8.35 i nie robili problemow.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie pytalam i mam byc miedzy 7.00 a 8.00, wiec dla mnie to bez roznicy. Musialabym jechac na 15.00 zeby byc wyspana[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

To dobrze [emoji8]no tak córeczka tatusia [emoji2] u mnie bóle minęły troszkę ale brzuch się stawia i myślałam znów że mi wody odchodza... Ale zrobili taki test i nie ale jakby jeszcze coś takiego leciało to mam odrazu zglaszac..czyli to nie koniec "atrakcji " ja kiedyś na zawał zejdę dobrze że jeszcze tylko trochę nam zostało bo znów mega niepokój mi się włącza , a już myślałam że się zahartowalam chociaż odrobine..

Ech ciągle coś. Współczuję Ci tych przeżyć. Trzymaj się tam dzielnie. Wysyłam Ci kolejna porcję czarow[emoji16]

reklama
A nie masz gdzieś bliżej laboru? Bo zakładam, że to kwestia dojazdów [emoji20]

Ja też robiłam krzywą wstając o 5, ale ja tak wstaję normalnie, więc to dla mnie normalne ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mam pol godziny drogi. To najblizsze z diagnostyki, a tam mam skierowanie.
Za to ja bym musiala robic badanie o 15.00 zebym byla wyspana, wiec nie ma szans[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry