reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie przepuszczają u Was ciężarnych bez kolejki?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Na drzwiach jest naklejka, ale jeszcze mi sie nie zdazylo zeby ktos przepuscil. A ja tak nie potrafie sie wpychac, chyba ze juz na prawde musze.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Aga u Ciebie to prawie kolacja o tej porze nie [emoji23] jak o 5 pierwsze śniadanko to do 15 chyba byś tam padła zreszta ja sama też do 15 bez jedzenia bym nie wytrzymała a pomyśleć że kiedyś mogłam np cały dzień nie jeść [emoji33] dopiero wieczorem byłam głodna i najlepiej mi smakowało [emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no, kolacje to jem wieczorem, zdecydowanie później niż o przysłowiowej 18 ;)
Ale fakt, że do 15 bez jedzenia sobie obecnie nie wyobrażam... [emoji23]
Kiedyś było zupełnie inaczej, ale od czasu rozstania z ex to tylko raz, jak miałam zatrucie pokarmowe to nie jadłam cały dzień ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mam dokumenty. Jutro zadzwonię do właścicielki. Powiem jej , że planuje coś takiego zrobić i będę do nich dzwonić jak mówisz. Mam zdjęcia i będę miała dokumenty od spółdzielni. I tyle starczy tak ? Zobaczymy, może coś uda się dostac.dziekuje , że napisałaś. Jeszcze z nikim nie gadałam na ten temat a lepiej co kolwiek wiedzieć :)
Poczytaj na Internecie o tej ubezpieczalni na co zwrócić uwagę na co uważać itd bo wiemy wszyscy jak to z ubezpieczeniami a zawsze lepiej jak człowiek już coś się i nie da sobie wmówić niczego [emoji8]

Pewnie że zmęczenia wypił piwko i się upil .. Ale z tym że rzadko tam zagladasz to przesadził.. to mogło się stać w każdej chwili z resztą Dorota ż forum w domu była w pomieszczeniu obok i też pozalewalo...Także niech niegada bredni a Ty się nieprzejmuj przynajmniej postaraj [emoji8]

Ale mnie denerwuje takie zachowanie. Zamiast zjeść i iść spać to pije. Do tego głupie Gadki. Ja go opieprzam a on , że mam go na głośniki i robię sobie z niego jaja. No co za człowiek. Tylko nerwy mi psuje. I z tym , że mogło się to stać w każdym momencie to prawda. A on nie wiem co miał na myśli. Niech się ugryzie w jezyk następnym razem. Bo znowu nas czekają ciche dni. A było tak dobrze, ledwo pojechał i się zaczyna.. a Ty jak się czujesz ?

No wlasnie dla mnie tez problem z tym niejedzeniem[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
W czasie końcówki mojego "związku" z ex prawie nie jadłam (ale też prawie nie spałam itd.. ), ważyłam koło 15-17kg mniej niż przed ciążą, i zdecydowanie wolę nie wracać do tamtego czasu nawet w pamięci....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja muszę robić w szpitalu. Mój lekarz nie chce z diagnostyki. Więc jak jadę na badania to dopiero Kongo tam jest.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj akurat przyjmuje w przychodni, w ktorej maja diagnostyke i tam skierowania. Zreszta w szpitalu, w ktorym pracuje tez jest diagnostyka, wiec wyjscia nie ma.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Chłopy...
mówię mojemu weź kartkę policz ile tych farb potrzebujemy a ten do mnie to ty się zastanów do jutra jako chcesz ten kolor No wtf!??? Mówię mu ja wiem jaki chce kolor a on ze mam do jutra sibie przemyśleć [emoji23]
Tez mnie już wkurzył byle tylko zbyć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Musisz biedaczku więcej odpoczywać mimo wszystko [emoji8] pamiętaj jeszcze 3 miesiące tylko przed nami [emoji8]

No ale jakie ciezkie miesiace. Maj bedzie najgorsxy, bo wtedy M ma wiecej pracy niz zwykle i musi czesto zostawac dluzej w pracy. No nie mam okazji w tej ciaxy za wiele odpoczac[emoji53]
Mloda znowu zasmarkana i ze mna w domu. A jutro te badania, potem wizyta. Posiedzialabym juz sama w domu.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry