reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja zamawialam z tej stronki i bylam zadowolona
Link do: Biustonosze - sklep internetowy Misterna.pl

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Dzięki :) może skorzystam :) chociaż po taki droższy , lepszy będę chciała chyba jechać i kupić tak "naocznie" dotknąć , przymierzyć :)

Haha to mnie pocieszylas teraz i widzę że okres wizyt zanizylas z 3 do 2 tygodni[emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha przepraszam [emoji8] tu akurat strzelałam
Chciałam ci napisac ze nawet jak musisz jeździć do szpitala to jesteś pod opieka lekarzy i maja cię na oku i ze będzie dobrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale boli tak od rana do wieczora ?:( I w nocy też daje o sobie znać ? A oni Ci w ogóle przepisali coś w postaci nospy ? U Was pewnie inna nazwa ?
Od paru dni jestem na kroplowkach . A bóle rano ,popołudni, wieczór , noc..jak im się podoba tak się pojawiają wczoraj np pod wieczór już troszkę lepiej było a znów nad ranem dostałam [emoji33]

To ciężko miałaś.
Ciekawe jak będzie u mnie ..

Czyli zwracają koszty i dodatkowo ubezpieczalnia też od nich ściąga i dostaje też od nich tak ? Muszę się tym zająć żeby nie przepadło. I myślisz , że jak poprosze komisji to dadzą mi kopię wyceny itp ? Żebym miała podkładkę ?
Nie, nie dostajesz dwa razy. Dostajesz tylko ze swojej ubezpieczalbi a oni sobie odbieraja od tamtej ubezpieczalni.
Wiesz co ja to wszystko zalatwialam orzez internet. Wypelnilam formulaz, przeslalam zdjecia, odpowiedzialam na dodatkowe pytania i czekalam na decyzje. Tyle. Z zarzadce nic nie zalatwialam, ubezpieczalnia sie z nimi kontaktowala.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

KTG czyste , a takie stawianie się podobno jest "normalne " i mam się obserwowac i jak coś to zgłaszać. No przydałaby mi się taka 12 godzinna "drzemka "to pewnie bym miała więcej energii i inne samopoczucie wewnetrzne [emoji2]

Ale vzesto Ci sie tak stawia?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Od paru dni jestem na kroplowkach . A bóle rano ,popołudni, wieczór , noc..jak im się podoba tak się pojawiają wczoraj np pod wieczór już troszkę lepiej było a znów nad ranem dostałam [emoji33]

Oj biedaczku. Kiedy Ci to minie w końcu.

*Spijcie spokojnie. Jak dla mnie ten dzień się kończy. Może jutro będzie lepszy. Dobranoc :)

reklama
"Okazji "do spania niby mam dużo bo tylko do wc chodzę i pod prysznic, ale jak boli że można się.....z bolu to nie ma szans na sen[emoji8] i dobrze ochloniecir to porozmawiacir na spokojnie [emoji4]

Dokladnie Cie rozumiem. Ja tak po porodzie mialam, ze przez 3 doby spalam w sumie 1,5 godziny tak wylam z bolu.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry