reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja po śmierci maluszka dobre parę miesiecy i wtedy tak mocno też schudłam.. Ale wolałabym być taka tłusta jak byłam ale żeby był z nami .. też straszny czas . Co to człowieka jeszcze w życiu czeka..mam nadzieję że limit na nieszczęścia już wyczerpalam

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno, dlatego teraz po prostu MUSI być już dobrze [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
No ja miałam sporo " zapasow " że tak powiem więc miało po czym lecieć, ale Ty taka chudzinka to tylko mogę sobie wyobrażać [emoji20]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie wyglądałyśmy podobnie... Przed ciążą ważyłam 60-63 kg, jak odeszłam od ex to ok 45 przy wzroście 168...

Ale tak to już jest, że często bierzemy wszystko do siebie, podchodzimy emocjonalnie, itd. Facetom jest w tej kwestii prościej....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Pewnie wyglądałyśmy podobnie... Przed ciążą ważyłam 60-63 kg, jak odeszłam od ex to ok 45 przy wzroście 168...

Ale tak to już jest, że często bierzemy wszystko do siebie, podchodzimy emocjonalnie, itd. Facetom jest w tej kwestii prościej....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja najmniej ważyłam w liceum 52 kg przy wzroście 178, potem był ten mój wypadek z nogą i przez to, że nie chodziłam przybralam z 55 do 60. Jak poznałam mojego P to już nie chudlam tylko tak się trzymalam 60-63 ciążę zaczynałam mniej więcej rowno pierwszą 63, druga 64, trzecia 66.

Współczuję Ci, ja przynajmniej przyjdę do domu, zjem coś i rzucę się do łóżka. Cały dzień z głowy...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Mnie po glukozie oprócz tego, że wszystko bolalo od siedzenia to było normalnie przyszłam zjadłam porządne śniadanie i już w ogóle nie czułam, że ja piłam☺️

A ja uważam, że ciąża powinna trwać 30tygodni bo reszta to już musi być rzeź niewiniatek [emoji16] brzuchy takie wielkie...

f2w39n7303c24ozn.png
Popieram :) Fajnie by było rodzić za około miesiąc :D

Zobacz załącznik 844494
Chwalę się :) Kolor to blady, pudrowy róż, na zdjęciach tego ładnie nie widać. Nie jest ciażowy, będę chodziła w rozpietym :) Zobacz załącznik 844493
Bardzo ładny i super Ci pasuje :) Bardzo dobrze, że kupiłaś nie ciążowy, wykorzystasz przynajmniej a rozpięty wygląda bardzo fajnie :)

Ja dzisiaj mam wizytowy dzień, najpierw ginekolog potem diabetolog. Mały ma się dobrze i waży ok 830 gramów. Ja za to nic nie przytyłam przez ostatnie 3 tygodnie. Takze bilans całej ciąży to 6 kg na plusie.
Mogę się wyprowadzić z mieszkania na czas remontu tylko w razie co udać się do szpitala o 3 stopniu referencyjności. Takze w razie czego będzie Gdańsk.
Szyjka długa, zamknięta, szwy trzymają.
Cukry mam od 3 dni bardzo dobre, także ogarnęłam się już z dieta cukrzycową u byle tak dalej to unikniemy insuliny.
Jeszcze w tym tygodniu neurolog w planach.
Gratuluje :) Który to tc? Zazdroszczę tych 6 kg, aż się boję ile pokaże jutro waga :p

reklama
Kochana szybko czas leci....serio nie pamietam zeby mi tak lecialo. A i doczytalam ze szyjka juz 3 cm. Takze wszystko sie wycisza i oby tak dalej. Jeszcze z 10 -12 tyg i mozemy sie rozpakowywac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet mi nie mów, że to tylko około 10 tygodni, aż się wierzyć nie chce.

Moj tez wariuje.....a jutro wizyta az sie boje wejsc na wage u ginki. Masakra....czuje sie nabita-napuchnieta jak balon.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo, wizyta jutro a ja już się boję co pokaże waga.

Wyszłam zadowolona z badania i dostałam telefon od właścicielki mieszkania które ledwo wyremontowaliśmy. Dobrze, że mebli nie ma jeszcze. Że jeszcze w kartonach , szafki w kuchni do wyrzucenia. Panele w sypialni do wyrzucenia. I ciekawe co z nowymi płytkami w kuchni i w przedpokoju. Wybilo w zlewie w kuchni. Wina spółdzielni. Ale co z tego, jest tragedia w mieszkaniu. Płakać mi się chce. Babę pod nami zalało. Ciekawe czy nam zwrócą , no muszą. Wrazie czego mieszkanie ubezpieczone. Odechciewa mi się. Zamiast iść do przodu to trzeba wszystko zrywać i kłaść od nowa. :(:(:(:( Masakra jakaś. Do tego K nie ma. O musimy w maju robić od nowa. Dobrze, że przyjedzie na dłużej. Nie pokazuje zdjęć bo szkoda patrzeć..
Bardzo mi przykro :( Przynajmniej tyle, że mieszkanie ubezpieczone.

Do góry