reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No ja pewnie też coś koło tego.

A my wróciliśmy orzed chwila z sklepu wkoncu zmusiła Łukasza do malowania wiec kupiliśmy tapetę do pokoju małego na jedna ścianę
Tapetę na jedna ścianę do pokoju marceliny farby i farbę do mebli bo jedna szafę chce na biało pomalować
W salonie ma obniżyć sufit
Zostało mi do kupienia lampa do salonu i sypialni a potem jakieś dodatki wkincuuuuu się chyci roboty chociaż i tak był zaskoczony ze JUZZZZ Ma malowac ??? Bozeeee faceci na wszystko czas maja. Wasi tez tak maja??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pokaż jaką tapetę kupiłaś :)

Ostatnia edycja:
reklama
Współczuję Ci, ja przynajmniej przyjdę do domu, zjem coś i rzucę się do łóżka. Cały dzień z głowy...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Tez tak mialam w planach, ale jak zwykle nie wyszlo...

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Popieram :) Fajnie by było rodzić za około miesiąc :D

Bardzo ładny i super Ci pasuje :) Bardzo dobrze, że kupiłaś nie ciążowy, wykorzystasz przynajmniej a rozpięty wygląda bardzo fajnie :)

Gratuluje :) Który to tc? Zazdroszczę tych 6 kg, aż się boję ile pokaże jutro waga :p
Olka Ty nie swiruj z ta waga[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Cześć dziewczyny :)

Ładna pogoda się robi :)
A ja dzisiaj pierwszy raz do szkoły rodzenia ;)
Ciekawe, jak to będzie wyglądało ;) idziemy razem, więc liczę, że O się sporo nauczy o przede wszystkim się przełamie... [emoji6]Dacie radę [emoji106] [emoji106] [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Powodzenia[emoji110]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Olka Ty nie swiruj z ta waga[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ale ja poważnie jestem przerażona. mimo, że może Wy tego nadmiaru nie widzicie to ja widzę i na udach i ogólnie na całych nogach no i w biodrach i tyłku, moje wszystkie spodnie są mi ciasne. Mam tylko nadzieję, że jakoś to zgubię po porodzie. Najgorsze, że nie umiem się powstrzymać od słodkiego :( Przynajmniej do te 2 tygodnie co zostały do ślubu bo jeszcze się okaże, że kiecka jest mi ciasna. W ogóle to zapomniałam, że miałam rozchodzić buty :errr: Muszę się za to zabrać.

reklama
Do góry