Moni17.06
Fanka BB :)
Mmm jakie pysznosciJakby miała wyjść cukrzyca to zaszaleję jeszcze przed wynikami [emoji2]
Narazie mocz idealny [emoji4]![]()
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mmm jakie pysznosciJakby miała wyjść cukrzyca to zaszaleję jeszcze przed wynikami [emoji2]
Narazie mocz idealny [emoji4]![]()
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Odczyn Coombsa sprawdzasz przy konflikcie serologicznym [emoji4]@oliwka_11 współczuję wysokiego cukrudobrze, że do końca już nie długo i może uda Ci się unormować dieta.
Trzymam kciuki za wizytytroszkę spóźnione ale szczere
![]()
Super, że badanie wporzadku :*
Oj. To tez nie ciekawie. A u Was duże szkody ? I wszystko pewnie z własnej kieszeni :/
W którym tygodniu będziesz podczas 3 prenatalnego ?![]()
A co to za odczyn w ogóle ?
Też byłam. Bo moja malutka kopie , widać przez skórę normalnie , teraz mi nawet ręką podskoczyła tak mocno kopnęła. Ale kilka razy i koniec na jakieś czas , a u Oli tak długo kopał Skarbek [emoji173]️[emoji173]️
@olaaa7 masz lozysko z tyłu tak ?![]()
Też tak mamTo chyba ma sto pytań do lekarza jak ja za każdym razem a i tak o połowie zawsze zapomnę haha[emoji3]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Znam ten ból. Zacznij jeść kiwi, śliwki.Udało mi się dziś załatwić od soboty...i powiem Wam szczerze, że prawie zemdlałam...dalej jestem blada jak ściana ale już doszłam do siebie![]()
Ooo pomaga na wypróżnienie??Wlasnie wrocilysmy do domku. Poszlam jeszvze do rossmana i po mloda do rodzicow. I przyjechalismy razem do nas na dzialke. Ale goraco bylo[emoji33]
Strasznie mi sie chce spac, ale to raczej z niewyspania niz od glukozy. Za to juz dwa razy bylam w kibelku, wiec jak by ktos mual problem to polecam[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Naprawdę? Trudno mi uwierzyćbwv taki ciemnogród...W wielu szpitalach nadal jest obowiązkowa. I czasem nie ma dyskusji.
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Wow, nawet apetycznie wyglada[emoji3]Obiady tutaj wyglądają mniej więcej tak [emoji1]![]()
![]()
Tak właśnie czytałam, a do tego, mimo ostatniego czasu leżenia mam bardzo mocne nogi, itd, co powinno trochę pomócŚwietna pozycja. Grawitacja bardzo pomaga, nacisk na krocze mniejszy.
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj zaczynam szkołę rodzenia przy szpitalu, w którym będę rodzić, więc liczę, że na szkole wszystkiego się dowiem@_agnieszka_ sprawdź na stronie szpitala w którym chcesz rodzić jakie pozycje oferują. Tam gdzie ja planuję można albo na leżąco (nogi przyciągniete do klatki piersiowej) albo wlaśnie w kucki![]()
Eee przesadzasz. Mi tam na patologii obiady i ogólnie jedzenie bardzo smakowało. Różnorodne, smaczne. Choć ja akurat miałam dietę wątrobowa. Normalna dieta wyglądała jeszcze bardziej apetycznie.No zaopatrz się dobrze bo w pl to katastrofa jak ktoś diety potrzebuje to nic tylko do szpitala i waga leci jak szalona