reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej laski zyje zyje :-)
troche urwanie glowy mam w robocie ale za nadgodzinki kupilam sobie dzis szalik w solarze a co raz sie zyje:tak:ciezko pracowalam to mam :-p
Co do testowanka to kusi mnie zrobic test w weekend czuje sie dziwnie cycki nabrzmiale podbrzusze pobolewa :baffled:ale staram sie nie nakrecac choc roznie mi sie to udaje
Jezeli chodzi o macanie to ja absolutnie nie wiem co i jak a temperaturki nie mierze odkad stluklam termometr rteciowy- elektroniczny mam beznadziejny pokazuje dziwne tempki
Jak milo ze jutro piatek !!! ;-):happy:

reklama
Ooo..Kasiu, to jednek Ty pierwsza testujesz? Fajno, mam nadzieję że przełamiesz złą passę

Jeju,ale pogoda...znaczy się totalny brak pogody. I co ze spacerkiem???:angry:

Dzień Dobry w ostatnim dniu pracującego tygodnia, po którym jest WEEKENDZIK :tak: :happy:
U mnie wczoraj cały dzień lało a w mieszkaniu było tak ciemno, że cały dzien musiałam światła palić, żeby nie myśleć, że mieszkam w jakiejś kreciej norce :happy:
Dzisiaj chciałabym wreszcie dotrzec do fryzjera bo mam już takie długie włosy, że mnie wkurzają. Ciąglę noszę je związane w kucyk albo w koczek i wyglądam jak rodem z horroru o nauczycielach ;-)

Dorota27 świetnie, że wizyta u Gina była owocna i dostałaś nareszcie Duphaston. A dlaczego w Irlandii nie chcieli Ci go przepisać??

kasia_2005 atak głodu?? To pewnie przez zmiane pory roku... ja też przez ostatnie dni zjadałam wszystko na co miałam ochotę... :baffled:
To Twój Szymonek ma już dziewczynę??
No i życze powodzenia w przygotowaniach do obu imprez.

gosia_pl też bym chciała wakacje, najlepiej w jakimś fajowym miejcu. Piszesz, że nie będziesz się już dotykać :cool2: :laugh2:
Z tym, że więcej zajęć= więcej czasu i energii zgadzam sie w 100%. Najbardziej na brak czasu narzekają Ci, którzy maja go za dużo a nie wiedzą co z nim zrobić... wiem co mówię. Jak siedziałam w chacie sama to miałam takiego mega-lenia, że czasami ubierałam sie dopiero o 15.00 :szok:

k_asia już szaliczek sobie kupiłaś?? Brrr... jesień/zima zła :sad:

Pozdrawiam wszystkie staraczki i życzę Miłego piątku!

Witam się i ja :-)
Właśnie wróciłam ze stadionu - ale zrobiłam zakupki :-D

Mni jakos dziwnie cycuchy bolą, no i cały czas bbzuszek daje o sobie znać ale już nie tak intensywnie. Jeju ! jeszcze tydzień muszę wytrzymać !!! Nie wiem jak ja to przeżyję :p

Buziole

Znów zajrzałam na BB. Chyba jestem jakaś uzależniona. Byłam u fryzjera w pobliskiej wiosce... ale tu dziwnie jest. Zmoczą ci włosy a potem o suszeniu nie ma mowy chyba, że sama się upomnisz... co za dziwny kraj :tak: Ale ścięłam 5 cm włosów :szok: ale od razu mi lepiej :happy:
Teraz zalałam sobie barszczyk i mam zamiar zabrać się za sprzątanie...
No i wyobraźcie sobie dostaliśmy MANDAT. Ale nie za moje czerwone światło ale z sierpnia :eek: za przekroczenie prędkości na autostradzie... CO ZA DZIWNY KRAJ :tak:

Znów zajrzałam na BB. Chyba jestem jakaś uzależniona. Byłam u fryzjera w pobliskiej wiosce... ale tu dziwnie jest. Zmoczą ci włosy a potem o suszeniu nie ma mowy chyba, że sama się upomnisz... co za dziwny kraj :tak: Ale ścięłam 5 cm włosów :szok: ale od razu mi lepiej :happy:
Teraz zalałam sobie barszczyk i mam zamiar zabrać się za sprzątanie...
No i wyobraźcie sobie dostaliśmy MANDAT. Ale nie za moje czerwone światło ale z sierpnia :eek: za przekroczenie prędkości na autostradzie... CO ZA DZIWNY KRAJ :tak:
To w Niemczech jest ograniczenie predkosci na autostradzie??

reklama
generalnie nie, ale jak s np. robotz drogowe to sś dość spore ograniczenia aż do przesady... np. 60 km/h to wobec godziny 2 w nocy i prawie 10 godzinnej drodze do domu wydawało się Małżowi (i mnie też) prawie wleczeniem się... :sorry2:
No tak. U nas jak sa roboty drogowe to sa ograniczenia do 20km/h, a na autostradzie wg. przepisow 130 km/h. Chyba na autostradzie do Poznania nie ma ograniczenia, bo jest prywatna, al enie jestem pewna. U nas to sie mozna wyszalec;-), po tych naszych rownych drogach

Do góry