natala95
Fanka BB :)
Powodzenia !Ok, to lekarz potwierdził, test potwierdził to teraz niech się dzieje wola nieba.
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powodzenia !Ok, to lekarz potwierdził, test potwierdził to teraz niech się dzieje wola nieba.
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeżeli jest druga słabsza dużo od testowej to test już jest negatywny.U mnie testy wychodziły pozytywne od 2-3 dni przed owulacją do okresu, różniły się tylko intensywnością drugiej kreski, ostatni robiłam dzień przed okresem i kreseczka była słabiutka.
Dziękuję ci za odpowiedź, sex by po tym pierwszym pozytywnym, wczoraj odpoczynek i dzisiaj znowu użyję uroku osobistego. Test zrobię po pracy, jak wyjdzie neg to znaczy że już po owu?Testy maja czulosc 25? Stezenie lh moze byc wyzsze u ciebie przez co pozytyw wychodzi wcześniej i prawdopodobnie lh jeszcze uroslo temu dalej pozytyw i pisza zeby brac pod uwage ten pierwszy pozytyw bo tyle wystarczy by jajeczko peklo. ?
Mi pozytyw w zaciazonym cyklu byl ok 11rano (3 mocz) a wieczorem juz bledsza delikatnie..rano juz negatyw zdecydowanie jak dobrze pamietam