reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzisiaj rano miałam badanie krzywa cukrową. Tą glukozę cytrynową da się nawer jakoś wypić :) myślałam że będzie gorzej. Jedynie później było mi trochę nie dobrze. Jak wróciłam do domu to musiałam się trochę zdrzemnąć. Byłam dzisiaj około 20 w auchanie i widziałam Agnieszkę z mężem ;) świat jest mały :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj rano miałam badanie krzywa cukrową. Tą glukozę cytrynową da się nawer jakoś wypić :) myślałam że będzie gorzej. Jedynie później było mi trochę nie dobrze. Jak wróciłam do domu to musiałam się trochę zdrzemnąć. Byłam dzisiaj około 20 w auchanie i widziałam Agnieszkę z mężem ale głupio było mi podejść i zagadać ;) świat jest mały :)
Ja idę jutro. Glukozę kupiłam zwykłą, zamierzam doprawić własną cytryną, ewentualny zakaz oleję.

Ja do swojej wizyty równy tydzień mam a juz sie doczekac nie moge , dzis wizyte ma szwagierka tak sie mijamy tygodniami :D6 tyg roznicy jest :> Mój mały też dał znać dzis juz o sobie :) czekam na wyplate zaczelam robic zamowienie na allegro i wyszlo prawie 300 zl

Ja do swojej wizyty równy tydzień mam a juz sie doczekac nie moge , dzis wizyte ma szwagierka tak sie mijamy tygodniami :D6 tyg roznicy jest :> Mój mały też dał znać dzis juz o sobie :) czekam na wyplate zaczelam robic zamowienie na allegro i wyszlo prawie 300 zl
To juz niedługo ☺️ ja miałam wczoraj a teraz 25.04 dluzej niż 3 tygodnie nie jestem w stanie wytrzymać ☺️

Dzień dobry, szykuje się na badanie glukozą.. Buuu a jestem już taka głodna :/ no cóż, będę miała to w końcu za sobą :)

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
To ja już po. Dzisiaj skonczony 25 tydzień. Kość udową odpowiada 24+1, glowka 24 tydz czyli tak jak powinno być. Waga 930g. No i ja przytyłam 5 kg:/
Gratuluję udanej wizyty :) Duża dzidzia już :)

Bo tak się zastanawiam czy opłaca mi się kupować zimowy komplet do gondoli. Tylko , że on kosztuje ok 300zl i założę go dopiero pewnie w listopadzie ? I na 2/3 miesiące się opłaca ? Czy lepiej się wstrzymać i kupic coś letniego na spacerówkę .
Zobacz załącznik 844635 Zobacz załącznik 844636 Zobacz załącznik 844637 Zobacz załącznik 844638 Zobacz załącznik 844639 Zobacz załącznik 844640
Bardzo fajne :) Jeśli masz luźną kasę to kup, czemu nie :) Ja raczej nie kupię, chociaż kto wie, jak trafię na coś co mi wpadnie w oko to różnie może być :D Póki co nie wiem gdzie szukać takich akcesoriów do wózka.

Łóżko kupione obyło się bez kłótni wstał książę i pojechaliśmy

Któraś mnie pytała wczoraj o tapetę wiec wstawiam zdj
pokoik jest mały ma Ok 16m tylko jest skos
Ściany będą białe a jedna ściana w tapecie kupiliśmy ja w castoramie 30,00 zł za rolke wiec nie jest złe a wystarcza dwie, łóżko kupiliśmy z olx praktycznie nowe wogole nie zniszczone z materacem nowym za 130,00 zł fakt przyda się za około 2,5 roku ale teraz będzie służyć jak ja będę musiała się położyć na noc przy małym ( mąż chodzi na rano do pracy wiec tez musi być wyspany wtedy ja będę spala u Antosia )
Musze dokupić tylko komodę w ikei na ubranka, łóżeczko jest szafa jest z dodatków kupię jakiś ładny fotel uszak mysle nad szarym lub musztardowym kolorze jakieś ramki i tyle
Staram się gospodarnie minimalistycznie ale ładnie urządzać zobaczymy efekt końcowy
A tapeta taka :
1522867441-8b316d5a1b92aa80-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ładna tapeta :) Miałam plan żeby namalować na ścianie góry w tym stylu i taka tapeta na innej ścianie pasowałaby super. Ale jakoś nie mam weny na kolorystykę pokoju.

Do góry