reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A cholera wie :D w każdym razie upatrzył sobie ewidentnie dół mnie.. Już wolałabym dostać w żebra bo mogę nie zdążyć do WC jak Jola :D a toaleta na piętrze :D

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mi też tak urzeduje na dole [emoji16] nie kopie w pęcherz, ale leży ksiezniczka na ziarnku grochu na nim chyba bo miekko i ciągle chce siku a jak wstanę to dwa razy bardziej niż jak leżę czy siedzę [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Kobitki na stronie misimi.pl są promocje [emoji16] zaszalalam i kupilam sukienkę ciazowa za 160 zł [emoji16] są też takie za 119zl, ale mi zależało żeby ona była też do karmienia bo wtedy będę mogła ja nosić gdy gdzieś będę szła z dzieckiem i będę miała ułatwienie przy karmieniu [emoji16]
1522914474-2162fe99d08ea20c-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
Bardzo ładna, taka kobieca :)

Ola spokojnie! Nie myśl bo zwariujesz, a Małemu nic nie będzie ;)

Mojemu synkowi odpadl kikut w szpitalu w drugiej dobie i miałam spokoj już w domu ;)

Jak dziś pięknie :) zaraz pakuje dzieci i jedziemy do Rabki do parku, pochodzic koło solanek i na plac zabaw. Obym dała radę :)
Dzięki kochana, bo się postresowałam. O to miałaś fajnie z tym kikutem. Zazdroszczę tego wyjścia na dwór, taka piękna pogoda a tu trzeba w pracy siedzieć. Ale w sobotę sobie to odbiję, już się cieszę :)

Mi też tak urzeduje na dole [emoji16] nie kopie w pęcherz, ale leży ksiezniczka na ziarnku grochu na nim chyba bo miekko i ciągle chce siku a jak wstanę to dwa razy bardziej niż jak leżę czy siedzę [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Mój też nie kopie po pęcherzu, albo ja tego nie umiem rozróżnić, ale też co chwilę chce mi się siku, więc też może na nim leży :p

Kobitki na stronie misimi.pl są promocje [emoji16] zaszalalam i kupilam sukienkę ciazowa za 160 zł [emoji16] są też takie za 119zl, ale mi zależało żeby ona była też do karmienia bo wtedy będę mogła ja nosić gdy gdzieś będę szła z dzieckiem i będę miała ułatwienie przy karmieniu [emoji16]
1522914474-2162fe99d08ea20c-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
Bardzo ładna :) i taki kolor? :) jak tak to ładny ;)))

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]

Bardzo ładna :) i taki kolor? :) jak tak to ładny ;)))

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Tak taki [emoji16] uznałam, że mamusce też się cod należy bo przez całą craze kupilam tylko jedna sukienkę i rajstopy [emoji16] a sukienkę nieciazowa tylko po prostu dość szeroka [emoji16] a nie będę ciągle chodzić w jednej [emoji23] tym bardziej, że ona na lato się nie nada :) a w jeansach ciągle sprzed ciąży chodzę a Kruszynka obkupiona [emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png

Bardzo ładna, taka kobieca :)

Dzięki kochana, bo się postresowałam. O to miałaś fajnie z tym kikutem. Zazdroszczę tego wyjścia na dwór, taka piękna pogoda a tu trzeba w pracy siedzieć. Ale w sobotę sobie to odbiję, już się cieszę :)

Mój też nie kopie po pęcherzu, albo ja tego nie umiem rozróżnić, ale też co chwilę chce mi się siku, więc też może na nim leży :p
Po domu chodzę w spodniach dresowych (moich[emoji16]) i swetrze mojego faceta to chociaż na wyjście trzeba być kobiecym [emoji16] kupię sobie białe trampki i będę smigac cala ciąże

f2w39n7303c24ozn.png

Boleć troszkę boli ale da się żyć. Chodzę tylko oklejona tasmami na niebiesko, różowo i czarno. Wesoło mi od razu.

A jak u Ciebie?

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde super ze chociaz troszke ulgi masz [emoji8] [emoji8]na p4awde cieszę się razem z Toba[emoji123] U mnie też już lepiej boli mnie kość ogonowa dziś ale w porównaniu z tym wszystkim co było to jest super , byłam na KTG czysciutko dalej to dobry znak, była lekarka wyszło mi trochę bakterii i muszę globulki brać dziennie nie tak jak wcześniej mi ta moja leka4ka kazała 2 razy w tyg jak skończy obchód to zbada moja celebrytke i jak będzie oki to do domku [emoji4] Boże oby było ok bo tu zglupieje :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak taki [emoji16] uznałam, że mamusce też się cod należy bo przez całą craze kupilam tylko jedna sukienkę i rajstopy [emoji16] a sukienkę nieciazowa tylko po prostu dość szeroka [emoji16] a nie będę ciągle chodzić w jednej [emoji23] tym bardziej, że ona na lato się nie nada :) a w jeansach ciągle sprzed ciąży chodzę a Kruszynka obkupiona [emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
I bardzo dobrze, u nas Mały też obkupiony a ja chodzę w dwóch parach spodni i nie mam nic innego :p

Kurde super ze chociaz troszke ulgi masz [emoji8] [emoji8]na p4awde cieszę się razem z Toba[emoji123] U mnie też już lepiej boli mnie kość ogonowa dziś ale w porównaniu z tym wszystkim co było to jest super , byłam na KTG czysciutko dalej to dobry znak, była lekarka wyszło mi trochę bakterii i muszę globulki brać dziennie nie tak jak wcześniej mi ta moja leka4ka kazała 2 razy w tyg jak skończy obchód to zbada moja celebrytke i jak będzie oki to do domku [emoji4] Boże oby było ok bo tu zglupieje :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno będzie ok :) Skoro się wszystko uspokoiło to musi być dobrze [emoji110]

reklama
Do góry