reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny chce kupić rajstopy ale nie wiem jaki rozmiar to nr 4, pomóżcie (chodzi o wymiary z tabelki)
Link do: 20den LYCRA RAJSTOPY CIĄŻOWE Z PANELEM KOLORY 4
Ja z ciążowych mam 3 czyli tu to są te 38 i są ok :)

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dzień Dobry :)
Podczytam Was trochę bo już od godziny próbuje dodzwonić się na infolinię PZU..
Muszę odwołać spotkanie z nimi , ponieważ właścicielka mieszkania w końcu się ze mną skontaktowała i dała numer do przyjaciela który jest pracownikiem PZU, opiszę nam szkody condo najmniejszej drobnostki i najlepsze, że o wiele szybciej dostaniemy odszkodowanie, bo nie będą przekładać sprawy jak dla ogólnego klienta.
Miłego Dnia :)

Trzymam kciuki za wizyty :*

A możesz polecić jakieś konkretne? Bo niestety u mnie to zazwyczaj rajstopy wystarczają na 1-2 wyjścia i mam na palcach dziury.
Wiesz co, ja kupiłam na takim stoisku z rajstopami za 18zł jedne cienkie i jedne 40den i póki co jestem zadowolona, jakaś forma Penti i z tyłu mam tabelkę 155-185cm waga 50-80 rozmiar 3 i ja te mam akurat

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mam jeszcze jedną prośbę, z racji tego, że nigdy nie wiem co na siebie założyć i co do czego pasuje to proszę o radę :p co można założyć na sukienkę dzianinową taką cieńszą bez rękawów?

Miłego dnia Jolciu [emoji8] a jak Ty się trzymasz? Jak mama i L?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki że pytasz :) Mamcia juz jutro się kładzie do szpitala. A jeśli chodzi o Ł czekamy na wizyte u specjalisty. NIe czytam już w google i staram sie o tym nie myśleć, bo mocno na głowę mi to weszło i ciśnienie szło do góry, ja cały czas byłam zdenerwowana, ręce mi sie trzęsły i miałam skurcze. Musimy czekać i tyle. Moje zdenerwowanie nic nie przyśpieszy...Także czekamy i gdy będzie trzeba to będziemy działać

Ja mam wynik laboratoryjny z 2009roku. W 2011 jak bylam w ciazy to ten wynik tylko mialam, a teraz mi powiedzial, ze musi byc drugi wynik.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Oooo to jestem w szoku. Moja koleżanka jest teraz w 3 ciąży i 2 poprzednie miała cały czas jeden wynik własnie z 1 ciąży. Teraz kazał jej znowu zrobić, ale ona miała cieżki 2 poród i miała przetaczaną krew i to podobno dlatego...

reklama
Do góry