Karla88
Fanka BB :)
Moje kochane idę do doooomu nananananana szyjka 3.47 [emoji123] [emoji123] [emoji123]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
super!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje kochane idę do doooomu nananananana szyjka 3.47 [emoji123] [emoji123] [emoji123]
Nie , nie to był taki żart z tymi podskokami [emoji2] lezing ciąg dalszy Boże ale się cieszę że ide do domu [emoji7] znów mnie obladowaly lekami żebym miała "zapas " kochane [emoji7]Cudowne wiadomości! Tylko bez podskokówi odpoczywaj w domku
![]()
Mam różne pomiary z miesiączki miałam 26 tydzień i 6 dzień a ciąża od początku jest o tydzien młodsza to o to się nie martwię tylko o te pomiary poszczególnych części ciałaAle cos sie dzieje, czy tak po prostu?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ja nosze 4 z gatty ciążoweDziewczyny chce kupić rajstopy ale nie wiem jaki rozmiar to nr 4, pomóżcie (chodzi o wymiary z tabelki)
Link do: 20den LYCRA RAJSTOPY CIĄŻOWE Z PANELEM KOLORY 4
No widzisz nie da sie. Musze jechac do tego punktu pobran[emoji53] A potem obiecalam mlodej plac zabaw.Ah to staraj się odpoczywac jak najwiecej[emoji8]
Ja lubię z gattyA możesz polecić jakieś konkretne? Bo niestety u mnie to zazwyczaj rajstopy wystarczają na 1-2 wyjścia i mam na palcach dziury.
Super!![emoji3][emoji3][emoji3] Oby juz do porodu!Moje kochane idę do doooomu nananananana szyjka 3.47 [emoji123] [emoji123] [emoji123]
Może wrzuć tu swoje zdjęcie w tej sukience? Będzie łatwiejMam jeszcze jedną prośbę, z racji tego, że nigdy nie wiem co na siebie założyć i co do czego pasuje to proszę o radę [emoji14] co można założyć na sukienkę dzianinową taką cieńszą bez rękawów?
Najczęściej marynarka i kurtka ramoneska pasują do wszystkiego , ale najlepiej dobrać widząc dana rzeczMam jeszcze jedną prośbę, z racji tego, że nigdy nie wiem co na siebie założyć i co do czego pasuje to proszę o radę [emoji14] co można założyć na sukienkę dzianinową taką cieńszą bez rękawów?
Postaram się wrzucić zdjęcia sukienki/sukienek jak wrócę z wizyty, może nie koniecznie na mnie, żeby nie psuć sobie humoru ale wrzucić wrzucęMoże wrzuć tu swoje zdjęcie w tej sukience? Będzie łatwiej
![]()