Ta jest akurat z SH. Byłam poszukać jakichś luźniejszych bluzek dla siebie i mi się tak rzuciła w oczy. Po sklepach jeszcze nie chodziłam, czekam na przelew z zusu i się wybiorę.Gdzie ? Ja nigdzie sukienek nie mogę znaleźć jeszcze :/

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ta jest akurat z SH. Byłam poszukać jakichś luźniejszych bluzek dla siebie i mi się tak rzuciła w oczy. Po sklepach jeszcze nie chodziłam, czekam na przelew z zusu i się wybiorę.Gdzie ? Ja nigdzie sukienek nie mogę znaleźć jeszcze :/
Wiem wiem rozumie a to już blisko do wizyty masz [emoji8] żebyś się nie zdziwiła jak teraz młoda nadgonila i będzie o tydzień wieksza bo te nasze dzieciątka mają takie skokowe te wzrosty teraz na pewno wszystko jest Oki lekarz wie co przeszlas jakby niedaj Bóg coś go niepokojilo to z pewnością by Ci powiedział i podjął jakieś dalsze kroki[emoji8]Oj 25 tydzień i 6 dzień pomyliłam tam xd właśnie się nad tym zastanawiam tylko nie wiem czy będę miała kiedy bo w poniedziałek echo serca płodu w warszawie a środę wizyta u mojego gin a piątek wizyta u kardiologa a później już szpital ale może uda mi się wcisnąć mój lekarz tez mówił ze to mała różnica i wszystko jest prawidłowo ale już po tych przejściach swiruje.
Gratuluję powrotu do domku kochana :*
Super, gratuluję! [emoji106]Hurrra! Nie mam cukrzycy[emoji3]
Na czczo 80, po 1g 95, po 2g 92
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Sliczna[emoji5]Kupiłam pierwszą sukienkęBawełniana rozmiar 56 tak zamiast bodów
![]()
![]()
No oby juz tylko się naciągala i skończyła z tym skracaniem bo mnie wykończy[emoji2]Jak z gumy jest [emoji16][emoji16] raz krótka raz dluuga
![]()
Na internecie jest już sporo sukienek dla dziewczynekGdzie ? Ja nigdzie sukienek nie mogę znaleźć jeszcze :/
Nam ogarnianie zajęło w sumie kilka miesięcy, pomijając rezerwację sali i zamówienie sukienki (szyłam na wymiar, i były terminy), to w sumie ok parę miesięcy, a robiliśmy wesele na 60 osób, ze skomplikowaną logistyką, wszystko sami (łącznie z pieczeniem ciasteczek z wróżbą czy pudełeczkami dla gości, zaproszenia robiłam sama itd), więc spokojnie da się ogarnąćMyślimy o ślubie w przyszłym roku![]()
Musze się zastanowić , nad sala , sukienka. Ale patrząc na Ole. Jak szybko wszystko ogarnęli to mniej się stresuje![]()
Na h&m kupiłam takaGdzie ? Ja nigdzie sukienek nie mogę znaleźć jeszcze :/
Super :*:*:*Moje kochane idę do doooomu nananananana szyjka 3.47 [emoji123] [emoji123] [emoji123]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Już nad tym myślałaś ?Moim zdaniem możesz mieć normalną białą, tylko nie taką mega strojną
Ewentualnie, jeśli przyjęcie ma być na dworze, to może coś krótszego? Byłoby wygodniej, trochę swobodniej itd [emoji6]
Co do firmy, to jeśli kiedyś postanowię otworzyć, to nazwę już mam [emoji106]
![]()
Wiem. Będę się starała być najlepszą mamaCo do teściowej - dokładnie...
A jeśli chodzi i waszą małą - to będziesz musiała trochę przejąć obie role, i być tą dobrą, rozpieszczającą, i tą "złą", która czasem wymaga itd. Da się, ale jest trudniej...
Niestety K zbyt długo nie będzie, więc sama będziesz musiała i na bieżąco rozpieszczać i konsekwentnie wychowywać..
![]()
Nooo i żeby podczas porodu się nie wydluzala zamiast skracać zlosnica [emoji16][emoji16][emoji16]No oby juz tylko się naciągala i skończyła z tym skracaniem bo mnie wykończy[emoji2]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom