reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Gdzie ? Ja nigdzie sukienek nie mogę znaleźć jeszcze :/
Ta jest akurat z SH. Byłam poszukać jakichś luźniejszych bluzek dla siebie i mi się tak rzuciła w oczy. Po sklepach jeszcze nie chodziłam, czekam na przelew z zusu i się wybiorę.

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
Oj 25 tydzień i 6 dzień pomyliłam tam xd właśnie się nad tym zastanawiam tylko nie wiem czy będę miała kiedy bo w poniedziałek echo serca płodu w warszawie a środę wizyta u mojego gin a piątek wizyta u kardiologa a później już szpital ale może uda mi się wcisnąć mój lekarz tez mówił ze to mała różnica i wszystko jest prawidłowo ale już po tych przejściach swiruje.
Gratuluję powrotu do domku kochana :*
Wiem wiem rozumie a to już blisko do wizyty masz [emoji8] żebyś się nie zdziwiła jak teraz młoda nadgonila i będzie o tydzień wieksza bo te nasze dzieciątka mają takie skokowe te wzrosty teraz na pewno wszystko jest Oki lekarz wie co przeszlas jakby niedaj Bóg coś go niepokojilo to z pewnością by Ci powiedział i podjął jakieś dalsze kroki[emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Myślimy o ślubie w przyszłym roku :)
Musze się zastanowić , nad sala , sukienka. Ale patrząc na Ole. Jak szybko wszystko ogarnęli to mniej się stresuje :)
Nam ogarnianie zajęło w sumie kilka miesięcy, pomijając rezerwację sali i zamówienie sukienki (szyłam na wymiar, i były terminy), to w sumie ok parę miesięcy, a robiliśmy wesele na 60 osób, ze skomplikowaną logistyką, wszystko sami (łącznie z pieczeniem ciasteczek z wróżbą czy pudełeczkami dla gości, zaproszenia robiłam sama itd), więc spokojnie da się ogarnąć ;)
Najwięcej co zajmuje, to sala (jak się chce konkretną, w konkretnym terminie, i to jakaś "chodliwą", to trzeba zarezerwować wcześniej), rezerwacja terminu w kościele (też dobrze zarezerwować wcześniej), zespół (jak ma być, i jakiś upatrzony, to też dobrze zarezerwować), nauki przedmałżeńskie, ewentualnie jakąś papierkologia, itd.
Najlepiej wtedy spisać sobie, co trzeba zrobić, porezerwować terminy, i potem jest kilka miesięcy spokoju ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Moje kochane idę do doooomu nananananana szyjka 3.47 [emoji123] [emoji123] [emoji123]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Super :*:*:* ❤️❤️ żeby już było tylko lepiej :)
Moim zdaniem możesz mieć normalną białą, tylko nie taką mega strojną ;)
Ewentualnie, jeśli przyjęcie ma być na dworze, to może coś krótszego? Byłoby wygodniej, trochę swobodniej itd [emoji6]

Co do firmy, to jeśli kiedyś postanowię otworzyć, to nazwę już mam [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Już nad tym myślałaś ? :) Chętnie kiedyś odwiedzę , jak już będziesz Panią szefową :)
Co do teściowej - dokładnie...
A jeśli chodzi i waszą małą - to będziesz musiała trochę przejąć obie role, i być tą dobrą, rozpieszczającą, i tą "złą", która czasem wymaga itd. Da się, ale jest trudniej...
Niestety K zbyt długo nie będzie, więc sama będziesz musiała i na bieżąco rozpieszczać i konsekwentnie wychowywać..

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wiem. Będę się starała być najlepszą mama ❤️❤️będę rozpieszczac ale też wychowywać tak jak powinnam. :)
A K będzie mi w tym pomagał, mimo , że często go nie będzie przy nas ..

reklama
Do góry