adunnnia90
Fanka BB :)
Bliźniaki [emoji3]Wczoraj beta 8dpt 69.94
Dziś 143, 8![]()
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bliźniaki [emoji3]Wczoraj beta 8dpt 69.94
Dziś 143, 8![]()
nooo maleńka dajesz czadu! ponad 100% w 24hWczoraj beta 8dpt 69.94
Dziś 143, 8![]()
czyli nie łykasz teraz tego estrofemu jednak?Kochane podpowiedzcie mi w ktorym dniu cyklu mialyscie transfer na sztucznym cyklu. Przy immunosupresji jestem na antykach i zastanawiam sie kiedy je odstawic. Hmm niestety w przyblizone dni wbija mi sie majowka
Pomocy![]()
Staram się nie zwariować zastanawiam się czy nie wziasc sobie dzisiaj relanium na uspokojenie .... Właśnie wstałam pospalo się wspanialeKochana !Ty nie wariuj(wiem łatwo się mówi)...Jak Cię to uspokoi idź-choć dla mnie wcześnie trochę-ale jak to 5 dniowa klasyka to już coś powinno być
Trzymam kciukasy-bo jak nie!!!![]()
Miód na me serce!!@szarykot - zakupy? To takie oklepane
Właśnie wróciłam do domu. Byliśmy dzisiaj popatrzeć na wózki dla bliźniąt. Masakra. Nie stać nas
I najważniejsze: dzisiaj po raz pierwszy od 16 lutego usłyszałam, że nie jesteśmy zagrożeni. Że mogę jechać samochodem, mogę robić prawo jazdy ("ale niech się pani spieszy, bo brzuch zaraz nie pozwoli"), mogę sobie chodzić na spacery. Możemy poczuć wiosnę i nie bać się. Cudownie.
A gdzie ogladalas wózki?? Ja się właśnie do twgo przymierzam i mam już jeden konkretny model na oku w przystępnej cenie :-) jal coś to możesz pisać na priv :-) razem raźniej szukać [emoji14]@szarykot - zakupy? To takie oklepane
Właśnie wróciłam do domu. Byliśmy dzisiaj popatrzeć na wózki dla bliźniąt. Masakra. Nie stać nas
I najważniejsze: dzisiaj po raz pierwszy od 16 lutego usłyszałam, że nie jesteśmy zagrożeni. Że mogę jechać samochodem, mogę robić prawo jazdy ("ale niech się pani spieszy, bo brzuch zaraz nie pozwoli"), mogę sobie chodzić na spacery. Możemy poczuć wiosnę i nie bać się. Cudownie.
Na pewno kupimy używany. Ale zależy nam na takim, który przejedzie przez standardowe drzwi. Jeszcze kilka miesięcy mamy. Na razie cieszę się diagnozą.
Wczoraj beta 8dpt 69.94
Dziś 143, 8![]()
Wczoraj beta 8dpt 69.94
Dziś 143, 8![]()
No więc tak jak mówiłam - bliźniaki suuuper! [emoji173][emoji173][emoji173] gratuluję!
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom