reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No nareszcie w domku[emoji3] Jestem padnieta.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Odpoczywaj :)

Wyślij go na badania....
powiedz, że takie zmęczenie nie jest normalne...
Morfologia, elektrolity, poziom żelaza, Wit D, tarczyca...
I albo pójdzie (a takie zmęczenie naprawdę może świadczyć o niedoborach), a jak nie będzie chciał, to zasugeruj, że ściemnia z tym zmęczeniem, bo jakby naprawdę tak było, to by zrobił badania.... [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kochana juz dawno to zrobilam. Wsxystko w normie, poza cholesterolem. No ale to akurat nie powoduje zmeczenia[emoji6] Nawet gasyroskopie razem ze mna zrobil, helicobactera wyleczyl. Jedyna przyczyna jaka mi jeszcze zostaje to chrapanie[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A mój mężczyzna własnie pojechał na dyżur :( Kończy o 2 w nocy, więc część nocy spędzę samotnie. Pewnie nie zasnę tylko będę czekać. Kompletnie nie umiem bez niego zasypiać i boję sie być sama w mieszkaniu szczególnie po tym jak ostatnio ktoś okradł komórki lokatorskie na dole :(

A ja miałam zamówić wszystko w maju ale stwierdziłam, że lepiej juz coś miec także dwa komplety do wózka i do lozeczka minky żółty i różowy z tej strony co Klaudia kiedyś pokazywała☺️ pieluszki 6 tetrowych, 3 flanelowe i 2 bambusowe. Rozek minky zolty i mietowy. Prześcieradelko białe i miętowe. I butelki tommetipee 150 i 260

A mój mężczyzna własnie pojechał na dyżur :( Kończy o 2 w nocy, więc część nocy spędzę samotnie. Pewnie nie zasnę tylko będę czekać. Kompletnie nie umiem bez niego zasypiać i boję sie być sama w mieszkaniu szczególnie po tym jak ostatnio ktoś okradł komórki lokatorskie na dole :(

Stara moj chodzi na nocki od 22-6 przez tydz w miesiącu i śpię sama w 300m domu z dwoma chichauami które w sumie maja 4 kg razem
Jakby co pisz posiedzę z tobą chociaż ja się już przyzwyczaiłam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana juz dawno to zrobilam. Wsxystko w normie, poza cholesterolem. No ale to akurat nie powoduje zmeczenia[emoji6] Nawet gasyroskopie razem ze mna zrobil, helicobactera wyleczyl. Jedyna przyczyna jaka mi jeszcze zostaje to chrapanie[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mój też ma problem z chrapaniem.
Ostatnio się z niego śmieje , choc czasem mnie to przeraża.
Lezymy, oglądamy , rozmawiamy, za parę sekund słyszę , że chrapie, a przed momentem coś gadał. Mówię śpisz ? A on , że nie, otwarte oczy w sekundzie i nie pamięta , że usnął. Możliwe , żeby tak szybko usypiać ? Całą noc śpi, chrapie , a rano mówi , że cała noc nie spał tylko "czuwał" .. może ze zmęczenia tak ma ?

Do góry