reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Stara moj chodzi na nocki od 22-6 przez tydz w miesiącu i śpię sama w 300m domu z dwoma chichauami które w sumie maja 4 kg razem
Jakby co pisz posiedzę z tobą chociaż ja się już przyzwyczaiłam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A moja Tekila, która na bank by mnie obroniła, sobie biega po lesie u teściów. Z nią bym sie nie bała zostać, samym wyglądem wzbudza respekt. Pewnie i ja sie przyzwyczaję ale narazie to dla mnie nowość. Ja potrafiłam wracać z pracy o 3 czasem 4 mimo że miałam być do północy :D Więc sie nie bałam, ale Ł się bał i nie pozwalał mi wracac komunikacją wiec po mnie przyjeżdżał. I tym sposobem oboje się nie wysypialiśmy :D

reklama
A mój mężczyzna własnie pojechał na dyżur :( Kończy o 2 w nocy, więc część nocy spędzę samotnie. Pewnie nie zasnę tylko będę czekać. Kompletnie nie umiem bez niego zasypiać i boję sie być sama w mieszkaniu szczególnie po tym jak ostatnio ktoś okradł komórki lokatorskie na dole :(
O kurde to co ja mam powiedzieć :D albo @klaudiaa975 :D musiałyśmy się nauczyć spać bez drugich połówek [emoji14]

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

A ja miałam zamówić wszystko w maju ale stwierdziłam, że lepiej juz coś miec także dwa komplety do wózka i do lozeczka minky żółty i różowy z tej strony co Klaudia kiedyś pokazywała[emoji5] pieluszki 6 tetrowych, 3 flanelowe i 2 bambusowe. Rozek minky zolty i mietowy. Prześcieradelko białe i miętowe. I butelki tommetipee 150 i 260
Fajne zakupy [emoji106]
Wrzucisz foto? [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

O kurde to co ja mam powiedzieć :D albo @klaudiaa975 :D musiałyśmy się nauczyć spać bez drugich połówek [emoji14]

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wiem własnie. Już nie raz pisałam, że podziwiam te z Was które mają meżczyzn w trasie czy na emigracji. Ja studiując co rok wyjeżdzałam do Holandii na 5 tygodni do pracy. I wypłakiwałam oczy z tęsknoty. Także gdyby tak miało być regularnie to bym się odwodniła :D

Ja jem dopiero obiad [emoji849]
I na dziś koniec jutro ta glukoza ja pierdziele co mi się nie chce jakby nie JustMe to nie idę [emoji23]
A najgorzej ze musze jutro na 10:00 być w sklepie moja pracownica ma urlop nie wiem czy dam radę jak nie to zamykam i spadam do domu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry