reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Karla, jest nas jutro 3 ;) damy radę :) też o 18stej zjadłam kolację kończę herbatę i koniec na dziś jedynie woda

Dzisiejsza inwentaryzacja
Tutaj temat zamknięty, pieluszki i ręczniki

Super [emoji106]
Ja może za tydzień się za to wezmę, ale jakiś tak ciężko mi się zebrać.... [emoji15]
No i ręczniczki będę szyła - może w sobotę [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Oczywiście, że ciężko z wysłaniem faceta do lekarza, ale stąd moja propozycja - albo laboratorium i pobranie krwi, albo ściemnia udając zmęczenie...

A tak bardziej serio - O tak miał (takie chroniczne zmęczenie), i jak się okazało powodem były spore niego niedobory wit D - bardzo szybko zauważył różnicę, wystarczyło zacząć suplementować (a w naszym klimacie zwłaszcza po zimie o niedobór bardzo łatwo...)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ta wit. D strasznie droga jest, a powinnismy zrobic wszyscy[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja jem dopiero obiad [emoji849]
I na dziś koniec jutro ta glukoza ja pierdziele co mi się nie chce jakby nie JustMe to nie idę [emoji23]
A najgorzej ze musze jutro na 10:00 być w sklepie moja pracownica ma urlop nie wiem czy dam radę jak nie to zamykam i spadam do domu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też się nie chciało ale na szczęście już mam to za sobą

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Karla, jest nas jutro 3 ;) damy radę :) też o 18stej zjadłam kolację kończę herbatę i koniec na dziś jedynie woda

Dzisiejsza inwentaryzacja
Tutaj temat zamknięty, pieluszki i ręczniki

Mam tą samą czapeczke granatową z daszkiem dla maluszka :) była w komplecie z h&m

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja tez jutro glukoza i nie wiem czy fatygowac Meza,czy jechac sama.
Jak czulyscie sie po? U nas pobieraja krew w sumie 3 razy. Na czczo, godzine i dwie po wypiciu.
Ja ogolnie mam niski cukier i boje sie,ze zasne za kolkiem po. Dajcie znac.

Gratuluje udanych wizyt!

Wiecej nadrobie pozniej.
To zależy, czy jadasz jakikolwiek cukier, i jak daleko masz - ja zniosłam tragicznie, ale po kubku herbaty (miałam w termosie) i czymś normalnym do zjedzenia było nieco lepiej... Ale mając ponad 30km do domu ruchliwą dość niebezpieczną drogą nie odwazyłabym się siąść za kierownicą...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja tez jutro glukoza i nie wiem czy fatygowac Meza,czy jechac sama.
Jak czulyscie sie po? U nas pobieraja krew w sumie 3 razy. Na czczo, godzine i dwie po wypiciu.
Ja ogolnie mam niski cukier i boje sie,ze zasne za kolkiem po. Dajcie znac.

Gratuluje udanych wizyt!

Wiecej nadrobie pozniej.
Ja miałam auto do dyspozycji ale pojechałam tramwajem w razie gdybym się źle czuła.. Ale czułam się normalnie o dziwo i zaraz po wyjściu zjadłam drożdżówke :D też pobierają trzy razy ;) wstałam o 7 pojechałam na 8 o 8.30 miałam pierwsze pobranie i do 10.30 było po wszystkim :)

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Do góry