Super [emoji106]
Ja może za tydzień się za to wezmę, ale jakiś tak ciężko mi się zebrać.... [emoji15]
No i ręczniczki będę szyła - może w sobotę [emoji6]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super [emoji106]
Ta wit. D strasznie droga jest, a powinnismy zrobic wszyscy[emoji53]Oczywiście, że ciężko z wysłaniem faceta do lekarza, ale stąd moja propozycja - albo laboratorium i pobranie krwi, albo ściemnia udając zmęczenie...
A tak bardziej serio - O tak miał (takie chroniczne zmęczenie), i jak się okazało powodem były spore niego niedobory wit D - bardzo szybko zauważył różnicę, wystarczyło zacząć suplementować (a w naszym klimacie zwłaszcza po zimie o niedobór bardzo łatwo...)
![]()
Mi też się nie chciało ale na szczęście już mam to za sobąJa jem dopiero obiad [emoji849]
I na dziś koniec jutro ta glukoza ja pierdziele co mi się nie chce jakby nie JustMe to nie idę [emoji23]
A najgorzej ze musze jutro na 10:00 być w sklepie moja pracownica ma urlop nie wiem czy dam radę jak nie to zamykam i spadam do domu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam z tych najwiekszych[emoji6]Wtedy będę się zastanawiać
Ale gondolę mam dużą, więc może się zmieści![]()
![]()
Mam tą samą czapeczke granatową z daszkiem dla maluszka
No to prawda. A jutro ma padac. Przynajmniej u nas.Za ładna pogoda dzisiaj była[emoji5]
To zależy, czy jadasz jakikolwiek cukier, i jak daleko masz - ja zniosłam tragicznie, ale po kubku herbaty (miałam w termosie) i czymś normalnym do zjedzenia było nieco lepiej... Ale mając ponad 30km do domu ruchliwą dość niebezpieczną drogą nie odwazyłabym się siąść za kierownicą...Ja tez jutro glukoza i nie wiem czy fatygowac Meza,czy jechac sama.
Jak czulyscie sie po? U nas pobieraja krew w sumie 3 razy. Na czczo, godzine i dwie po wypiciu.
Ja ogolnie mam niski cukier i boje sie,ze zasne za kolkiem po. Dajcie znac.
Gratuluje udanych wizyt!
Wiecej nadrobie pozniej.
U nas podobno tez i chłodniej ale tylko jutro w sobote już ładnieNo to prawda. A jutro ma padac. Przynajmniej u nas.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ja miałam auto do dyspozycji ale pojechałam tramwajem w razie gdybym się źle czuła.. Ale czułam się normalnie o dziwo i zaraz po wyjściu zjadłam drożdżówkeJa tez jutro glukoza i nie wiem czy fatygowac Meza,czy jechac sama.
Jak czulyscie sie po? U nas pobieraja krew w sumie 3 razy. Na czczo, godzine i dwie po wypiciu.
Ja ogolnie mam niski cukier i boje sie,ze zasne za kolkiem po. Dajcie znac.
Gratuluje udanych wizyt!
Wiecej nadrobie pozniej.
Zależy od labu - w luxmed ponad 100zł , w labie gdzie zwykle robię 14zł - warto poszukać tańszegoTa wit. D strasznie droga jest, a powinnismy zrobic wszyscy[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017