reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nie pokazuj mi takich rzeczy :D haha
Właśnie przyda trzecia paczuszka :D
Zależało mi kurtce z Reserved i getrach h&m, za całość zapłaciłam 50 :D
Zobacz załącznik 844749
Piękna ta różowa kurteczka [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Smacznego[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Chyba jednak zrezygnuje :(
Strasznie bolą mnie plecy ostatnio, nogi.
A teraz do tego jak zjadłam, nie , że dużo czy coś ciężkiego. To mi tak siadło na brzuch i tak mi ciężko , położyłam się to nie mogę się podnieść. Czuje , jak by mi brzuch tak w dół ciagnelo jak by ważył kilogramy. Nie wiem czy to normalne ? Ale chyba tak, skoro już tak miałam ?:/

Dobry wieczór :-)
Jestem po wizycie
Maluch ma około 800g, nie dał się dokładnie wymierzyć bo...spał :-D:-D ale wszystko u niego dobrze, prawidłowe
Poza tym moja noga poprawiła się, zbladło mi to, nie ma stanu zapalnego. Dostałam dalej tabletki plus tabletki -olej z nasion wiesiolka.
Czeka mnie teraz krzywa cukrowa :-/ łooo matko...
Super, ze wsxystko ok i z noga lepiej!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@klaudiaa975 śliczne ubranka :)

My już po wizycie, wszystko ok, szyjka długa i zamknięta. Mały waży 1035g i wychodzi na tydzień starszy, matka go spasła, a ja w ciągu miesiąca znowu przytyłam 2,9 kg, masakra jakaś. Już mam na plusie równe 11 kg.
Zobacz załącznik 844755
[emoji16][emoji16] super [emoji16][emoji16] kolejny kg [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

O kurcze, az taka roznica?![emoji33] W diagnostyce chyba 80zl, dlatego nie robimy. Ale myslalam, ze wsxedzie podobne ceny

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
no, ja też byłam w szoku, jak zaczęłam porównywać - byłam w luxmed na pobraniu tego, co gin zlecił, no i się przy okazji zapytałam... największa różnica była w D, tzn z tych, co pytałam, z innych, to tsh 35, a w "moim" labie 15, ft3 i ft4 nie pamiętam ile w luxmec, ale też dużo, a ja za cały profil tarczycowy płacę 30-35zł, nie pamiętam dokładnie ile...

Dobry wieczór :-)
Jestem po wizycie
Maluch ma około 800g, nie dał się dokładnie wymierzyć bo...spał :-D:-D ale wszystko u niego dobrze, prawidłowe
Poza tym moja noga poprawiła się, zbladło mi to, nie ma stanu zapalnego. Dostałam dalej tabletki plus tabletki -olej z nasion wiesiolka.
Czeka mnie teraz krzywa cukrowa :-/ łooo matko...
super, że tak ładnie rośnie :) no i że noga się poprawiła :)
a krzywą cukrową dasz radę - zobaczysz, jak już będziesz po, to odczujesz zdecydowaną ulgę ;)

Ja pakuje rzeczy do pudełek przed tym malowaniem ale musiałam przerwę sobie zrobić i leżę nie daje rady [emoji23] sapie jak krowa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum B
1522949855-1c62e2a833be9ee6-aaaaaa.jpeg
abyBoom
przerwy niezbędne ;)
na szczęście u nas już pomalowane, więc ja będę pakować "do wywiezienia", i potem rozpakowywać w nowym miejscu po złożeniu mebli ;)

Wszystko zalezy jaka sie urodzi i jak bedzie rosla. Moja byla duza[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
no tak, więc nie będę się martwić na zapas ;)

Haha, no to ja sobie z dzieckiem lepiej radze[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
hmmm, może ja też tak będę miała ;)

reklama
Też uroczy :) a one są usztywniane ? Nie wiem właśnie jaki lepiej kupić, czy miękki czy usztywniany. Czy jeden taki , jeden taki :D boi jeden taki zwykły z Pepco już mam ale z Minky mi się marzy :D
Ja mam taki zwykły miękki :) też marzył mi się taki z minky ale zrezygnowałam bo stwierdziłam że małemu będzie za cieplo. Ewentualnie lubię jakiś kocyk z minky na jesień albo sama uszyje :)

Do góry