reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zobacze co jutro będę miała do roboty, jak się będę czula ale pewnie pójdę :)

* Dziewczyny, dzisiaj nie pamiętam czy brałam witaminy, magnez itp , lepiej nie brać czy wziąć podwójnie ? :/ Nie mogę sobie przypomnieć czy brałam :(
Chyba lepiej nie brać niż 2 razy. Ja w ogóle nie biorę witamin.

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
Moj tez tak wlasnie ma. Siedzi, oglada i nagle chrapie. Mowie zeby szedl do lozka, to on ze nie spi.
A co do chrapania to powoduje bezdechy i krotkotrwale niedotlenienie, dlatego czlowiek sie nie wysypia nawet spiac cala noc.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
I są jakieś sposoby na to chrapanie ? Wydaje mi się , że to od tego , że codziennie wstaje o 6 wraca o 18 i wiecznie nie wyspany. Ale on też ma problem z zatokami, coś tam z przegroda. Musi mieć zabieg żeby było okej. Ale wiecznie na nic czasu .. :/ a ja katar od września i ani jedna noc nie chrapalam od tamtej pory.

I się nie odezwałaś? No wiesz co.... [emoji20]
Ja nie rozpoznaję ludzi na ulicy, praktycznie w ogóle [emoji15]
Nawet bliskiej rodziny, jeśli się kogoś nie spodziewam - pewnie jakaś "dys..." na to jest..

0d1yrjjgtd95fou3.png
Głupio mi było zaczepić :) wiedziałam że to ty bo mąż miał torbę uszytą :) ogólnie kojarzę Cię jakoś z widzenia

Dobry wieczór :-)
Jestem po wizycie
Maluch ma około 800g, nie dał się dokładnie wymierzyć bo...spał :-D:-D ale wszystko u niego dobrze, prawidłowe
Poza tym moja noga poprawiła się, zbladło mi to, nie ma stanu zapalnego. Dostałam dalej tabletki plus tabletki -olej z nasion wiesiolka.
Czeka mnie teraz krzywa cukrowa :-/ łooo matko...
Super , że wizyta udana :)
A który masz teraz tydzień ?

Ja pakuje rzeczy do pudełek przed tym malowaniem ale musiałam przerwę sobie zrobić i leżę nie daje rady [emoji23] sapie jak krowa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum B
1522949855-1c62e2a833be9ee6-aaaaaa.jpeg
abyBoom
Po trochu i sPakujesz :) ja się nie mogę doczekać swojej przeprowadzki :D
A takie malowanej też super, wszystko odświeżone, od nowa poukładane. Lubię tak się bawić :D ale wiadomo , teraz w ciazy siły mniej , a czeka mnie na dniach sprzątanie mieszkania po zalaniu :( dobrze , że mama na miejscu

Mój też ma problem z chrapaniem.
Ostatnio się z niego śmieje , choc czasem mnie to przeraża.
Lezymy, oglądamy , rozmawiamy, za parę sekund słyszę , że chrapie, a przed momentem coś gadał. Mówię śpisz ? A on , że nie, otwarte oczy w sekundzie i nie pamięta , że usnął. Możliwe , żeby tak szybko usypiać ? Całą noc śpi, chrapie , a rano mówi , że cała noc nie spał tylko "czuwał" .. może ze zmęczenia tak ma ?
Jak chrapie to znaczy, że nie śpi głęboko, tylko co chwilę się wybudza. Może mieć wrażenie, że wcale nie spał

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry