reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja jem dopiero obiad [emoji849]
I na dziś koniec jutro ta glukoza ja pierdziele co mi się nie chce jakby nie JustMe to nie idę [emoji23]
A najgorzej ze musze jutro na 10:00 być w sklepie moja pracownica ma urlop nie wiem czy dam radę jak nie to zamykam i spadam do domu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jutro pójdę zrobić morfologię, oddać mocz do badania i zrobię toxo :) a we wtorek wizyta

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Odkad sie znamy chrapie, ale ostatnio jest coraz gorzej. Nie jesyem juz w stanie z nim spac[emoji53] Od dawna mowie, ze powinien isc do mojej laryngolog, ona sie specjalizuje w chrapaniu. Niestety wizyta 200zl, a teraz to wiadomo, ze na wazniejsze rzeczy brakuje[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ech, drogo :(
A gdyby się zapisał na nfz i czekał...? W końcu się doczeka wizyty, a może by pomogło.... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

no, ja też byłam w szoku, jak zaczęłam porównywać - byłam w luxmed na pobraniu tego, co gin zlecił, no i się przy okazji zapytałam... największa różnica była w D, tzn z tych, co pytałam, z innych, to tsh 35, a w "moim" labie 15, ft3 i ft4 nie pamiętam ile w luxmec, ale też dużo, a ja za cały profil tarczycowy płacę 30-35zł, nie pamiętam dokładnie ile...

super, że tak ładnie rośnie :) no i że noga się poprawiła :)
a krzywą cukrową dasz radę - zobaczysz, jak już będziesz po, to odczujesz zdecydowaną ulgę ;)

przerwy niezbędne ;)
na szczęście u nas już pomalowane, więc ja będę pakować "do wywiezienia", i potem rozpakowywać w nowym miejscu po złożeniu mebli ;)

no tak, więc nie będę się martwić na zapas ;)

hmmm, może ja też tak będę miała ;)
Wiesz, z dzieckiem o tyle latwiej, bo je ksxtaltujesz od poczatku. A faceta jednak dostajesz juz w jakis sposob uksztaltowanego i pewne rzeczy trzeba zmienic[emoji6] To tak jak ze szkoleniem pracownika, latwiej wpoic zasady takiemu po sxkole niz takiemu, ktory ma juz nawyki z innej pracy[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

To tym bardziej trzeba było się odezwać... [emoji15][emoji20]
Gdybyś nas/mnie jeszcze gdzieś trafiła, to bardzo proszę się ujawnić :D (bo ha pewno nie poznam... [emoji15])

Btw, aż taka charakterystyczna ta torba? [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Chyba zaczynasz być sławna [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz, z dzieckiem o tyle latwiej, bo je ksxtaltujesz od poczatku. A faceta jednak dostajesz juz w jakis sposob uksztaltowanego i pewne rzeczy trzeba zmienic[emoji6] To tak jak ze szkoleniem pracownika, latwiej wpoic zasady takiemu po sxkole niz takiemu, ktory ma juz nawyki z innej pracy[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Też racja ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

I są jakieś sposoby na to chrapanie ? Wydaje mi się , że to od tego , że codziennie wstaje o 6 wraca o 18 i wiecznie nie wyspany. Ale on też ma problem z zatokami, coś tam z przegroda. Musi mieć zabieg żeby było okej. Ale wiecznie na nic czasu .. :/ a ja katar od września i ani jedna noc nie chrapalam od tamtej pory.
Chrapanie wynika zwykle z budowy podniebienia. Przegroda tez moze miec wplyw. Na pewno trzeba isc z tym do laryngologa.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Jak chrapie to znaczy, że nie śpi głęboko, tylko co chwilę się wybudza. Może mieć wrażenie, że wcale nie spał

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No on tak ma po całej nocy. Myśli ,że w ogóle nie spał. Nie wiem czemu tak jest. Myślałam , że jak się chrapie to znaczy , że się mocno głęboko śpi.

zdecydowanie idź [emoji106]

Ja też byłam na warsztatach z fizkoterapeutą dziecięcym (Paweł Zawitkowski - ma też sporo fajnych filmików na YT - polecam), i też było bardzo warto :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Oglądałam filmiki [emoji16] pokazuje jak takie malenstwo przewijać, nosić, przekazywac z rąk do rak , kąpać :) bardzo przydatne

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry