Karla88
Fanka BB :)
A gdzie się tak opalilas? [emoji16]
![]()
Co ty jestem blada jak ściana [emoji23] złe światło
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A gdzie się tak opalilas? [emoji16]
![]()
Moja tez[emoji3]Ja też dzisiaj pizzapyszna była.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Doskonale rozumiem. Tez dlugo tak mieszkalismy. Szkoda[emoji53]Niestety nie.. Dopiero za miesiąc sie wyprowadzam od mamy. Póki co na jednym pokoju[emoji53][emoji53]
![]()
To może faktycznie maseczka.Niestety nie.. Dopiero za miesiąc sie wyprowadzam od mamy. Póki co na jednym pokoju[emoji53][emoji53]
![]()
Jest chyba coś takiego jak "niechrapek" w aptece... Słyszałam, że jest cud takiego i stosuje Się to przed snemOdkad sie znamy chrapie, ale ostatnio jest coraz gorzej. Nie jesyem juz w stanie z nim spac[emoji53] Od dawna mowie, ze powinien isc do mojej laryngolog, ona sie specjalizuje w chrapaniu. Niestety wizyta 200zl, a teraz to wiadomo, ze na wazniejsze rzeczy brakuje[emoji20]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ja zwykle o tej porze roku już chodzilam się smażyć, ale teraz jak córka młynarza chodzę [emoji16] nawet balsamow opalajacych nie używam żeby chemii było jak najmniej [emoji16] ale niedługo będę chodzić na balkonCo ty jestem blada jak ściana [emoji23] złe światło
Pogoń męża [emoji2]Ja dalej leżę [emoji23] masakra nie mam siły naprawdę opadłam czuje się jak beczka
oko widzę w tym pępkuJa też już leżę jak taka baryłka i nic mi się nie chce a powinnam powoli zacząć coś pakowaćmoże jutro
balonowo![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No właśnie odwrotnie. Drogi oddechowe się zapadają, dochodzi do mikro niedotlenienia i człowiek się wybudza, żeby złapać oddech. Na dłuższą metę to szkodliwe dla mózgu.No on tak ma po całej nocy. Myśli ,że w ogóle nie spał. Nie wiem czemu tak jest. Myślałam , że jak się chrapie to znaczy , że się mocno głęboko śpi.